Hej dziewczyny
Ja jestem po uzg jest 13t 6d male ma 7,5 cm pani doktor powiedziala ze z 1 trymestrem roznie bywa ale wyglada na chlopaka chyba bedzie braciszek [emoji3] chociasz ja wolalam teraz dziewuszke [emoji16]. Z miesiaczki jest 15t 1d. Male tak sie wiercilo ze ciezko bylo je zmierzyc 20 min mnie badala takie urwisiatko [emoji2][emoji2][emoji2] a wy jak dziewczyny jak samopoczucie ? I jak wasze uzg?Zobacz załącznik 864263Zobacz załącznik 864264
Najważniejsze, że wszystko ok z dzieciątkiem [emoji5] dwóch braci też fajnie, bedą mieć wspólne „męskie” sprawy jak to mówi mój syn [emoji16]. Ja myślę, że ta sama płeć jest dobra dla rodzeństwa, a parka dla rodziców [emoji28] i np.u mnie syn chciał brata, jego kuzyn jak w ogole mówi ze chce(bo tak to nie chce, tylko ostatnio coś zmienił zdanie przez Jasia [emoji3]), to tez brat, a siostrzenica bardzo chciała siostrę [emoji5] chyba tylko takie maleństwa do 2,max 3lat jeszcze nie do końca rozumie co i jak i mówi płeć jaka popadnie [emoji23]przynajmniej u mnie w rodzinie i wśród znajomych się to sprawdza [emoji5]