reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Hej dziewczyny
Ja jestem po uzg jest 13t 6d male ma 7,5 cm pani doktor powiedziala ze z 1 trymestrem roznie bywa ale wyglada na chlopaka chyba bedzie braciszek [emoji3] chociasz ja wolalam teraz dziewuszke [emoji16]. Z miesiaczki jest 15t 1d. Male tak sie wiercilo ze ciezko bylo je zmierzyc 20 min mnie badala takie urwisiatko [emoji2][emoji2][emoji2] a wy jak dziewczyny jak samopoczucie ? I jak wasze uzg?Zobacz załącznik 864263Zobacz załącznik 864264

Najważniejsze, że wszystko ok z dzieciątkiem [emoji5] dwóch braci też fajnie, bedą mieć wspólne „męskie” sprawy jak to mówi mój syn [emoji16]. Ja myślę, że ta sama płeć jest dobra dla rodzeństwa, a parka dla rodziców [emoji28] i np.u mnie syn chciał brata, jego kuzyn jak w ogole mówi ze chce(bo tak to nie chce, tylko ostatnio coś zmienił zdanie przez Jasia [emoji3]), to tez brat, a siostrzenica bardzo chciała siostrę [emoji5] chyba tylko takie maleństwa do 2,max 3lat jeszcze nie do końca rozumie co i jak i mówi płeć jaka popadnie [emoji23]przynajmniej u mnie w rodzinie i wśród znajomych się to sprawdza [emoji5]

reklama
Moja mama mi cały czas mowi ze będzie dziewczynka, tez nie wiem skąd jej się to bierze, bo ani nie zbrzydłam, ani nie mam żadnych objawów specjalnych:)
Niektorzy maja w sobie takie cos, ze poprostu wiedza [emoji23] Np moj tata, gdy byly czasy bez usg gdy ja i moje rodzenstwo sie rodzilismy, to wiedzial co mama urodzi. Jak rodzila moja siostre i babcia dzwonila do szpitala, to pozniej mowi czy chce wiedziec, co sie urodzilo, a on na to "przeciez wiem, ze corka" :D a np moja tesciowa, w kilka dni po zrobionym tescie zapytala czy w ciazy nie jestem [emoji14] i podobnie mialam w pierwszej ciazy, facet w pracy mnie zapytal czy w ciazy nie jestem, gdy ja jeszcze o niej nie wiedzialam :)

Najważniejsze, że wszystko ok z dzieciątkiem [emoji5] dwóch braci też fajnie, bedą mieć wspólne „męskie” sprawy jak to mówi mój syn [emoji16]. Ja myślę, że ta sama płeć jest dobra dla rodzeństwa, a parka dla rodziców [emoji28] i np.u mnie syn chciał brata, jego kuzyn jak w ogole mówi ze chce(bo tak to nie chce, tylko ostatnio coś zmienił zdanie przez Jasia [emoji3]), to tez brat, a siostrzenica bardzo chciała siostrę [emoji5] chyba tylko takie maleństwa do 2,max 3lat jeszcze nie do końca rozumie co i jak i mówi płeć jaka popadnie [emoji23]przynajmniej u mnie w rodzinie i wśród znajomych się to sprawdza [emoji5]
A popatrz, ja od zawsze chciałam młodszego brata :D jak tylko do przedszkola poszlam (5lat) to marudziłam mamie, że chce brata :D No i wyprosiłam hahah :D jak miałam 8lat to się taka mała poczwarka urodziła. Biegałam po osiedlu i wszystkim kobietom z małymi dziećmi się chwaliłam, że mam brata hahah :D Później przyszła na świat jeszcze jedna poczwarka, także płci męskiej (12lat różnicy) :D ich zdjęcia nosiłam w piórniku, przynosili mi szczęście na sprawdzianach hahah :D

A klepsydra to nie jak coca cola? Szersze ramiona i wydatne piersi, wąska talia i szerokie biodra? [emoji5]

Widzisz, każda kobieta ma jakieś swoje proporcje [emoji3] ja to samo słyszę: taka szczupła to wszystko kupi [emoji23] nawet sie nie kłócę już[emoji846]a ty co przeczuwasz? Bedzie dziewczynka w sobotę na scanie?[emoji5]

Może wróżka [emoji2]

Ale przecież ci tylko brzuszek rośnie!!! [emoji7] super!!! Synek w brzuszku?

Albo następna wróżka, albo ma takie życzenie [emoji5] ile ja się nasłucham, że będę mieć córkę [emoji23] od sióstr, teściowej, szefowej i dwóch koleżanek w pracy[emoji23]i wszyscy pewni byli, bo.... TO widać [emoji23][emoji16]
No może i coca cola :) ramiona mam szerokie, zawsze powtarzam ze plecy to mam jak billboard.

Edytka mysle ze bedzie chlopak hehe choc naprawde sama juz nie wiem;d
wlasnie sie dowiedzialam ze moja psiapsiola z Pl tez jest w ciazy w 9tyg.:D:D
jak bylam w lutym to rozmawialysmy o staraniach hihih noo i sie udalo;d;d;d;d ten sam czas

To się moze dowiesz niedługo czy tak jest jak myślisz [emoji5] a przyjaciółka w 9tygodniu?

reklama
Do góry