reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

Moja siostra też ma spory biust 80E wiem że kupuje biustonosze w Triumph. Chwali sobie mówi że są solidne ramiączka szerokie itp...

reklama
Hehe, to długo zachowasz figurę :)

Ja jak jestem na aplikacji to tam jest po lewej taki plusik ( + ), naciskam go i pokazuje się większe okienko odpowiedzi, a pod spodem jest aparat (można zrobic fotkę w tym momencie i wstawić), taki zszywasz (załącznik) i jak go klikam to wpuszcza mnie do mojej galerii. Wybieram fotke i już po sprawie ;)

Mnie lekarz zawsze waży w ciuchach, tylko bez butów. I zawsze jestem po obiedzie, ostatnio nawet po dwudaniowym i kg truskawek :laugh2: Dlatego podejrzewam, że teraz jak wejdę do niego na wagę po normalnym obiedzie, bez truskawek to okaże się że do tych niespełna 2kg niezawiele przybrałam hahahah :p:D

Super! Ciesze się bardzo :) I niech tak zostanie już! :tak:

Czy tylko ja mam 65 pod biustem?? :o Ja ogólnie jestem drobna, mam chude kości i drobne ręce i stopy, dodatkowo jestem wąska w pasie, ale kurde nie mogę narzekać, bo mam na czym usiąść i mam dość spore piersi przy tak drobnej posturze, bo noszę 65G. Jak to kiedyś powiedziała moja koleżanka w pracy o mnie: Mała, chuda, ale cycata hahahahaha :D:laugh2::rofl2: W dodatku należę do tych szczęściar, że jak nawet trochę przybiorę (jak te 3kg na zimę :-p), to najpierw idzie w dupkę i cycki, a po brzuchu tak nie widać. Figura klepsydry, no... Dlatego nigdy nie narzekam, bo jak Bóg dal to trzeba korzystać hahaha:D:laugh2::rofl2:
Gorzej z ciuchami... suknię ślubną miałam rozmiar 40! Przez biust :laugh2: Zwężany w pasie do rozmiaru 34 i w biodrach 36. Tak to wygląda. Ale tylko przez materiał sztywny. Normalnie to noszę bawełniane rzeczy tak 34, 36, bo niektóre 34 spłaszczają cycki, najgorzej z sukienkami takimi z twardszych materiałów. Unikam!;)
Widzisz ja jestem jakaś posklejana z dwóch osób ręce i dłonie chudziutkie (obrączka 9 rozmiar) a już od tylka w dół postawna dziewczyna. Dobrze ze talia ładna i wąska, ale co z tego jak wszystko co przejdzie przez tyłek, to za szerokie w pasie:D Wszystkie spodnie do skrócenia i nie istnieje koszula, zwykła biurowa żeby na mnie dobrze leżała. Wiec niby duża jestem tu i ówdzie a rozmiary 36/38 czy s w większości wypadków. Mimo wszystko utrzymuje, ze to jakieś nie formemne ubrania produkują a nie ze ja jestem nie wymiarowa :)

Bylam z mama w ciuchu i tak przegladam sobie ubranka dzieciowe, akurat chlopiece a babaczka mowi "tam po drugiej stronie sa dla dziewczynek, bo to chyba dziewczynka bedzie? " [emoji23][emoji23] To chyba znaczy, ze zle wygladam i Pani sie sugeruje zabononem o odbieraniu urody hahaha

Co do poduszek - rogali - mam zamiennik z allegro za ok 90 zł i nie polecam. Dość twardy, mało elastyczny. Jak kupowałam nie wiedziałam na co zwrócić uwagę, teraz wzięłabym jakiś miękki, który można wywiajać.

Kupiłaś ten sweterek z uszkami <3 Mojemu mężowi też się spodobał i miałam go kupić, ale jestem ciemna w tych sprawach i nie wiedziałam czy to będzie potrzebne. Koleżanka mi poradziła sweterek raczej bez kaptura, bo mówi, że kaptur w zimie jest niepraktyczny przy pakowaniu dziecka w te kombinezony. No i nie kupiłam... Ale jeszcze znajdziemy coś innego ładnego :)
Też słyszałam, że nie jest praktyczny, ale za 25 zł uznałam, że warto, nawet jak go założę synkowi w domu do zdjęcia, czy dla mojej radochy ;) Ceny lidlowych ciuszków i ich skład (len i bawełna) mnie oczarowały.
Nie ukrywajmy na razie ciuszki kupuje pod siebie, jeszcze nie mam nic praktycznego i podstawowego :p

Zobaczcie mój dzisiejszy zakup w moodo! Jest cudowna i ma tuż pod biustem ściągacz co jest dla mnie bardzo ważne bo w pasie mnie wszystko już ciśnie, tylko 69,9 a jakoś mega [emoji16] Zobacz załącznik 864070
Śliczna!

Dziewczyny byłam na kontroli wszystko dobrze z maluszkiem, już zostało tylko delikatne brudzenie ale lekarz mówi że to normalne może jeszcze chwilę potrwać. Kazał się oszczędzać. Już trochę spokojniejsza jestem. Dzięki za wsparcie w tym stresie ;-)
Super wiadomość Olga, ale nadal odpoczywaj.
Dobrze, że z maluszkiem wszystko ok

Bylam z mama w ciuchu i tak przegladam sobie ubranka dzieciowe, akurat chlopiece a babaczka mowi "tam po drugiej stronie sa dla dziewczynek, bo to chyba dziewczynka bedzie? " [emoji23][emoji23] To chyba znaczy, ze zle wygladam i Pani sie sugeruje zabononem o odbieraniu urody hahaha
Ha ha ha co za babka [emoji28][emoji28][emoji23]

Widzisz ja jestem jakaś posklejana z dwóch osób ręce i dłonie chudziutkie (obrączka 9 rozmiar) a już od tylka w dół postawna dziewczyna. Dobrze ze talia ładna i wąska, ale co z tego jak wszystko co przejdzie przez tyłek, to za szerokie w pasie:D Wszystkie spodnie do skrócenia i nie istnieje koszula, zwykła biurowa żeby na mnie dobrze leżała. Wiec niby duża jestem tu i ówdzie a rozmiary 36/38 czy s w większości wypadków. Mimo wszystko utrzymuje, ze to jakieś nie formemne ubrania produkują a nie ze ja jestem nie wymiarowa :)

Hehe, myślę, że więcej nas takich niewymiarowych chodzi.. [emoji23]a ci z uporem maniaka prowokują utartymi schematami [emoji28] ty pewnie gruszka jesteś? Ze spodniami mam podobnie, dlatego kupuje z dodatkiem stretchu zawsze... bo inaczej w biodrach fajne leżą, a w pasie potrzebuję paska, a nie lubię [emoji53] spodniami tez wymieniam się siostrą, jak mam takie szersze w talii to jej oddaje, ona ma więcej w pasie, a jak ona ma spodnie, które po prostu nie dopnie choćby nie wiem co, ale przeszły jej przez biodra to mi oddaje [emoji3]dobrze mieć siostry [emoji6][emoji5]to samo z bluzkami... jak zakłada i wisi jej w cyckach to mi oddaje [emoji23]

Ciekawe skąd takie przypuszczenie?[emoji23] mi w pracy wmawiali wcześniej dziewczynkę, a ponoć wygladam kwitnąco [emoji3]ale życzyli mi parki [emoji23] moze byłaś z synkiem? Albo wredna baba [emoji57]

reklama
Hehe, myślę, że więcej nas takich niewymiarowych chodzi.. [emoji23]a ci z uporem maniaka prowokują utartymi schematami [emoji28] ty pewnie gruszka jesteś? Ze spodniami mam podobnie, dlatego kupuje z dodatkiem stretchu zawsze... bo inaczej w biodrach fajne leżą, a w pasie potrzebuję paska, a nie lubię [emoji53] spodniami tez wymieniam się siostrą, jak mam takie szersze w talii to jej oddaje, ona ma więcej w pasie, a jak ona ma spodnie, które po prostu nie dopnie choćby nie wiem co, ale przeszły jej przez biodra to mi oddaje [emoji3]dobrze mieć siostry [emoji6][emoji5]to samo z bluzkami... jak zakłada i wisi jej w cyckach to mi oddaje [emoji23]

Ciekawe skąd takie przypuszczenie?[emoji23] mi w pracy wmawiali wcześniej dziewczynkę, a ponoć wygladam kwitnąco [emoji3]ale życzyli mi parki [emoji23] moze byłaś z synkiem? Albo wredna baba [emoji57]
Nie nie :) ja klepsydra biodra w miarę wąskie a pupa nie szeroka tylko wystająca :D

Do góry