reklama
Wiecie co, ja u kolezanki widzialam ciazowe spodnie, ale bez tego golfa tylko bardzo nisko jakby w literke v wyciete zeby sie pod brzuszkiem chowaly.
Ja kupiłam takie spodenki jeansowe. Są elastyczne, wycięte pod brzuch i maja gumy na bokach. Kolekcja ciążowa ale właśnie bez tego golfa.
Moja siostra też ma spory biust 80E wiem że kupuje biustonosze w Triumph. Chwali sobie mówi że są solidne ramiączka szerokie itp...
A moje triumphy wszystkie sie rozciągnęły.. po 2 miesiącach!![emoji33] i w dodatku nigdy nie mogłam znaleźć 65, także dziękuje [emoji57]
Kelyana
Fanka BB :)
Widzisz ja jestem jakaś posklejana z dwóch osób ręce i dłonie chudziutkie (obrączka 9 rozmiar) a już od tylka w dół postawna dziewczyna. Dobrze ze talia ładna i wąska, ale co z tego jak wszystko co przejdzie przez tyłek, to za szerokie w pasie Wszystkie spodnie do skrócenia i nie istnieje koszula, zwykła biurowa żeby na mnie dobrze leżała. Wiec niby duża jestem tu i ówdzie a rozmiary 36/38 czy s w większości wypadków. Mimo wszystko utrzymuje, ze to jakieś nie formemne ubrania produkują a nie ze ja jestem nie wymiarowaHehe, to długo zachowasz figurę
Ja jak jestem na aplikacji to tam jest po lewej taki plusik ( + ), naciskam go i pokazuje się większe okienko odpowiedzi, a pod spodem jest aparat (można zrobic fotkę w tym momencie i wstawić), taki zszywasz (załącznik) i jak go klikam to wpuszcza mnie do mojej galerii. Wybieram fotke i już po sprawie
Mnie lekarz zawsze waży w ciuchach, tylko bez butów. I zawsze jestem po obiedzie, ostatnio nawet po dwudaniowym i kg truskawek Dlatego podejrzewam, że teraz jak wejdę do niego na wagę po normalnym obiedzie, bez truskawek to okaże się że do tych niespełna 2kg niezawiele przybrałam hahahah
Super! Ciesze się bardzo I niech tak zostanie już!
Czy tylko ja mam 65 pod biustem?? Ja ogólnie jestem drobna, mam chude kości i drobne ręce i stopy, dodatkowo jestem wąska w pasie, ale kurde nie mogę narzekać, bo mam na czym usiąść i mam dość spore piersi przy tak drobnej posturze, bo noszę 65G. Jak to kiedyś powiedziała moja koleżanka w pracy o mnie: Mała, chuda, ale cycata hahahahaha W dodatku należę do tych szczęściar, że jak nawet trochę przybiorę (jak te 3kg na zimę ), to najpierw idzie w dupkę i cycki, a po brzuchu tak nie widać. Figura klepsydry, no... Dlatego nigdy nie narzekam, bo jak Bóg dal to trzeba korzystać hahaha
Gorzej z ciuchami... suknię ślubną miałam rozmiar 40! Przez biust Zwężany w pasie do rozmiaru 34 i w biodrach 36. Tak to wygląda. Ale tylko przez materiał sztywny. Normalnie to noszę bawełniane rzeczy tak 34, 36, bo niektóre 34 spłaszczają cycki, najgorzej z sukienkami takimi z twardszych materiałów. Unikam!
Igorowelove
Moderatorka
Bylam z mama w ciuchu i tak przegladam sobie ubranka dzieciowe, akurat chlopiece a babaczka mowi "tam po drugiej stronie sa dla dziewczynek, bo to chyba dziewczynka bedzie? " [emoji23][emoji23] To chyba znaczy, ze zle wygladam i Pani sie sugeruje zabononem o odbieraniu urody hahaha
springflower
Co do poduszek - rogali - mam zamiennik z allegro za ok 90 zł i nie polecam. Dość twardy, mało elastyczny. Jak kupowałam nie wiedziałam na co zwrócić uwagę, teraz wzięłabym jakiś miękki, który można wywiajać.
Nie ukrywajmy na razie ciuszki kupuje pod siebie, jeszcze nie mam nic praktycznego i podstawowego
Też słyszałam, że nie jest praktyczny, ale za 25 zł uznałam, że warto, nawet jak go założę synkowi w domu do zdjęcia, czy dla mojej radochy Ceny lidlowych ciuszków i ich skład (len i bawełna) mnie oczarowały.Kupiłaś ten sweterek z uszkami <3 Mojemu mężowi też się spodobał i miałam go kupić, ale jestem ciemna w tych sprawach i nie wiedziałam czy to będzie potrzebne. Koleżanka mi poradziła sweterek raczej bez kaptura, bo mówi, że kaptur w zimie jest niepraktyczny przy pakowaniu dziecka w te kombinezony. No i nie kupiłam... Ale jeszcze znajdziemy coś innego ładnego
Nie ukrywajmy na razie ciuszki kupuje pod siebie, jeszcze nie mam nic praktycznego i podstawowego
Śliczna!Zobaczcie mój dzisiejszy zakup w moodo! Jest cudowna i ma tuż pod biustem ściągacz co jest dla mnie bardzo ważne bo w pasie mnie wszystko już ciśnie, tylko 69,9 a jakoś mega [emoji16] Zobacz załącznik 864070
majacyr
Super wiadomość Olga, ale nadal odpoczywaj.Dziewczyny byłam na kontroli wszystko dobrze z maluszkiem, już zostało tylko delikatne brudzenie ale lekarz mówi że to normalne może jeszcze chwilę potrwać. Kazał się oszczędzać. Już trochę spokojniejsza jestem. Dzięki za wsparcie w tym stresie ;-)
Dobrze, że z maluszkiem wszystko ok
Sasanka14
Ha ha ha co za babka [emoji28][emoji28][emoji23]Bylam z mama w ciuchu i tak przegladam sobie ubranka dzieciowe, akurat chlopiece a babaczka mowi "tam po drugiej stronie sa dla dziewczynek, bo to chyba dziewczynka bedzie? " [emoji23][emoji23] To chyba znaczy, ze zle wygladam i Pani sie sugeruje zabononem o odbieraniu urody hahaha
Widzisz ja jestem jakaś posklejana z dwóch osób ręce i dłonie chudziutkie (obrączka 9 rozmiar) a już od tylka w dół postawna dziewczyna. Dobrze ze talia ładna i wąska, ale co z tego jak wszystko co przejdzie przez tyłek, to za szerokie w pasie Wszystkie spodnie do skrócenia i nie istnieje koszula, zwykła biurowa żeby na mnie dobrze leżała. Wiec niby duża jestem tu i ówdzie a rozmiary 36/38 czy s w większości wypadków. Mimo wszystko utrzymuje, ze to jakieś nie formemne ubrania produkują a nie ze ja jestem nie wymiarowa
Hehe, myślę, że więcej nas takich niewymiarowych chodzi.. [emoji23]a ci z uporem maniaka prowokują utartymi schematami [emoji28] ty pewnie gruszka jesteś? Ze spodniami mam podobnie, dlatego kupuje z dodatkiem stretchu zawsze... bo inaczej w biodrach fajne leżą, a w pasie potrzebuję paska, a nie lubię [emoji53] spodniami tez wymieniam się siostrą, jak mam takie szersze w talii to jej oddaje, ona ma więcej w pasie, a jak ona ma spodnie, które po prostu nie dopnie choćby nie wiem co, ale przeszły jej przez biodra to mi oddaje [emoji3]dobrze mieć siostry [emoji6][emoji5]to samo z bluzkami... jak zakłada i wisi jej w cyckach to mi oddaje [emoji23]
Bylam z mama w ciuchu i tak przegladam sobie ubranka dzieciowe, akurat chlopiece a babaczka mowi "tam po drugiej stronie sa dla dziewczynek, bo to chyba dziewczynka bedzie? " [emoji23][emoji23] To chyba znaczy, ze zle wygladam i Pani sie sugeruje zabononem o odbieraniu urody hahaha
Ciekawe skąd takie przypuszczenie?[emoji23] mi w pracy wmawiali wcześniej dziewczynkę, a ponoć wygladam kwitnąco [emoji3]ale życzyli mi parki [emoji23] moze byłaś z synkiem? Albo wredna baba [emoji57]
reklama
Kelyana
Nie nie ja klepsydra biodra w miarę wąskie a pupa nie szeroka tylko wystającaHehe, myślę, że więcej nas takich niewymiarowych chodzi.. [emoji23]a ci z uporem maniaka prowokują utartymi schematami [emoji28] ty pewnie gruszka jesteś? Ze spodniami mam podobnie, dlatego kupuje z dodatkiem stretchu zawsze... bo inaczej w biodrach fajne leżą, a w pasie potrzebuję paska, a nie lubię [emoji53] spodniami tez wymieniam się siostrą, jak mam takie szersze w talii to jej oddaje, ona ma więcej w pasie, a jak ona ma spodnie, które po prostu nie dopnie choćby nie wiem co, ale przeszły jej przez biodra to mi oddaje [emoji3]dobrze mieć siostry [emoji6][emoji5]to samo z bluzkami... jak zakłada i wisi jej w cyckach to mi oddaje [emoji23]
Ciekawe skąd takie przypuszczenie?[emoji23] mi w pracy wmawiali wcześniej dziewczynkę, a ponoć wygladam kwitnąco [emoji3]ale życzyli mi parki [emoji23] moze byłaś z synkiem? Albo wredna baba [emoji57]