reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
A to mój brzuch i synek [emoji5] wstawiłam tez na listopadowe brzuszki [emoji3]

IMG_9876.JPG

Załączniki

• IMG_9876.JPG
    IMG_9876.JPG
    172,4 KB · Wyświetleń: 320

Zobacz załącznik 862577
Super zgrabny brzuszek.

Ja też myślałam, że obciążenie glukozą między 21 a 26 tygodniem.

Dziewczyny wczoraj odwiedziła mnie moja siostra, której opini się bałam, bo przy młodszej córce dziwnym komentarzom nie było końca.
A tu surprise. Popłakała się ze szczęścia, wyściskała mnie .
Ogólnie bardzo pozytywnie, jestem mile zaskoczona

Czy wy też miewacie zaniki pamięci? Nigdy przedtem nic mi nie dolegało, a teraz od czasu do czasu czegoś zapomnę ...
Ja wczoraj zapomniałam przyprawić mięso do sosu do spaghetti... Ale mąż i tak twierdził, że jest pyszne :p Kiedy indziej próbowałam wyjść na spacer z psem i zamknąć dom przez drzwi z tarasu, które mają klamkę tylko od środka...
Oprócz tego jestem jakaś niezdarna i już tyle razy coś rozlałam, że dogoniłam chyba swoją średnią z ostatnich kilku lat.

Śliczny :) Ludzie pewnie patrzą jak jesteś w takiej obcisłej sukience? Ja wczoraj w kościele byłam obserwowana, śmiałam się, że przez tą przyległą sukienkę to już na wsi nie będą musieli plotkować, bo widać wyraźnie :p

Ja dzisiaj trochę trzęsę tyłkiem, bo idę do fryzjera obciąć włosy, które mam do tyłka. Powiedziałam sobie, że jak przetrwamy pierwszy trymestr to je obetnę - dla wygody i chyba żeby zaakcentować zmiany w życiu. Ale teraz jakoś mi ich żal i boję się co mi tam zrobią na tej głowie...

reklama
Do góry