Dzięki
Teraz będę madrzejsza, przy 3 ciąży kupię cytrynową.
Lekarz dał ci już glukozę do badania? Myślałam, że robi się ją po 20 czy nawet 22tygodniu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki
Teraz będę madrzejsza, przy 3 ciąży kupię cytrynową.
Super zgrabny brzuszek.A to mój brzuch i synek [emoji5] wstawiłam tez na listopadowe brzuszki [emoji3]
Zobacz załącznik 862577
Tak lekarz, ponieważ pierwszy synek urodził się ponad 4 kg i dlatego mam wcześniej. Normalnie jest tak jak piszecie.Lekarz dał ci już glukozę do badania? Myślałam, że robi się ją po 20 czy nawet 22tygodniu?
Moje 1 i 2 dziecko po 4kg, 3e 4550g.Tak lekarz, ponieważ pierwszy synek urodził się ponad 4 kg i dlatego mam wcześniej. Normalnie jest tak jak piszecie.
Wrzucisz nam na zamkniety watek zdjecia w sukni? [emoji7] ja normalnie kocham patrzec na panny mlode [emoji7]Ja dziś zaczynam 15 tydzien yeah względnie bezpieczny hehe
Także 11 też blisko żeby poznać płeć naszego bobasa i już nikt mi nie powie że nie widać hahaha
23 ślub huhu
A dziś ma być kiecucha
Fajny brzusio, duzy juz chyba.A to mój brzuch i synek [emoji5] wstawiłam tez na listopadowe brzuszki [emoji3]
Zobacz załącznik 862577
Ja wczoraj zapomniałam przyprawić mięso do sosu do spaghetti... Ale mąż i tak twierdził, że jest pyszne Kiedy indziej próbowałam wyjść na spacer z psem i zamknąć dom przez drzwi z tarasu, które mają klamkę tylko od środka...Czy wy też miewacie zaniki pamięci? Nigdy przedtem nic mi nie dolegało, a teraz od czasu do czasu czegoś zapomnę ...
Śliczny Ludzie pewnie patrzą jak jesteś w takiej obcisłej sukience? Ja wczoraj w kościele byłam obserwowana, śmiałam się, że przez tą przyległą sukienkę to już na wsi nie będą musieli plotkować, bo widać wyraźnieA to mój brzuch i synek [emoji5] wstawiłam tez na listopadowe brzuszki [emoji3]