D
Deleted member 178885
Gość
Miłego dnia
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj tak! Jak ktos jest takim leniem jak ja to kp to wygoda [emoji23] wystawiasz mleczarnie i gotoweJa bardzo chce karmić piersią ale bardziej pod katem oszczędności plus łatwiej przystawić niż przygotowac, podgrzać i sterylizować butelki. No ale może się zdarzyć ze po cc nie pójdzie albo będzie mało dla dwójki i trzeba będzie podawać mm. Zrobię co się da, ale jak nie to nie
Oj tak! Jak ktos jest takim leniem jak ja to kp to wygoda [emoji23] wystawiasz mleczarnie i gotowe
Ja bardzo chce karmić piersią ale bardziej pod katem oszczędności plus łatwiej przystawić niż przygotowac, podgrzać i sterylizować butelki. No ale może się zdarzyć ze po cc nie pójdzie albo będzie mało dla dwójki i trzeba będzie podawać mm. Zrobię co się da, ale jak nie to nie
Ja cały czas podczytuje dziewczyny i jest mi jakoś tak łatwiej i lżejHej dziewczyny mówiłam sobie ze juz nie wejdę na to forum i nic nie napisze ani nie będę czytać postów żeby się nie dobija ale dziś stwierdziłam że sobie poczytam i że będę cieszyć się waszym szczęściem to że mi się nie udało to nie znaczy że kiedyś mi się nie uda a poczytałem sobie i troszkę mi lepiej odziwo. Mam nadzieję że dobrze się czujecie i że będzie już tak do końca trzymam za was kciuki