Mi się ostatnio śniło, że noszę bliźniętaKurde dziewczyny ale jestem ciekawa ile w naszym watku bedzie blizniat
reklama
Igorowelove
Moderatorka
Akurat w mojej sytuacji musialam isc jak najwczesniej, bo mam nieregularne cykle, a dobrze ocenic tp wedlug usg mozna we wczesnej ciazy, bo potem zarodki sie rozwijaja w roznym tempie. Mialam zalecenie od lekarza aby przyjsc jak najwczesniej, bylam tydzien temu. Nie bylo nic, a dzis prawie 12 mm pecherzyk, za tydzien/dwa bedzie serduszko. Ja wiedzialam ze tak bedzie, ale wiadomo-mialam nadzieje, ze dowiem sie czegos wiecej W moim przypadku nie jest to jakas niecierpliwosc, ze lece do lekarza po zrobieniu testuOj wlasnie tak to jest jak sie za wczesnie pojdzie. Lekarze generalnie czesto nie kieruja na badania ani nie okreslaja terminu porodu zanim nie ma serduszka. Nie ma sie co przejmowac to norma. Widocznie mialas pozniej ovu i tyle za nastepnym razem bedzie piekne serducho :* :*
Ps moja kolezanka serduszko zobaczyla dopiero w 8 tyg. A chodzila co tydz od 6 tyg ta sie dopiero stresu najadla.
sunnyday
Fanka BB :)
Moze to proroczy senMi się ostatnio śniło, że noszę bliźnięta
azamamew
Moja babcia miała dwie pary bliźniąt pod rząd, oprócz innych dzieci (jedne bliźnięta zmarły ) i moja mama jest jednym z tych bliźniąt, to też się balismy, że mamy córke, co by było gdyby teraz były bliźnięta. A co do aplikacji tez używam moja ciąża jak z pierwsza córka.
Emii06
Hihi widze kazdy przerazony wizja bliźniąt. . Nie ma co sie smiac ja bym sie chyba okocila jak by mi sie teraz blizniaki trafily przy takim maluchu. Ale u nas w rodzinie nie ma blizniat. Wiec marne szanse ;p
Ja mam syna też niemowlaka 10 miesięcy , i tak jak ciebie w tej sytuacji bliźniaki chyba bym musiała zatrudnić gosposie nianie sprzątaczkę hahah [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Emii06
Mi się ostatnio śniło, że noszę bliźnięta
Uuuu to może jest coś na rzeczy [emoji85][emoji1413][emoji1413]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama