reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

mango ja też chętnie bym pojadła truskawek, ale naszych polskich chyba jeszcze nie dostanę. A chodzą za mną już od kliku dni.
Dziewczyny kupujecie ciuszki w lupmeksach? Na co zwracacie uwagę, jak wyszukujecie fajne ciuszki? Mam zamiar spróbować zakupów w secondhend ale trochę mnie to przeraża, bo nigdy tego nie robiłam.
2

To musisz sie zorientowac kiedy maja dostawy a wtedy i nowe z metkami oryginalne mozesz dostac. Ja nie raznw kolejkach musialam stac za nauczycielami..lekarkami z córkami haha cala elita z miasta:)
swojego cZasu w Pl to na aukcje fajne ciuszki wystawialam i naprawde mi sie to oplacalo:)

reklama
mango ja też chętnie bym pojadła truskawek, ale naszych polskich chyba jeszcze nie dostanę. A chodzą za mną już od kliku dni.
Dziewczyny kupujecie ciuszki w lupmeksach? Na co zwracacie uwagę, jak wyszukujecie fajne ciuszki? Mam zamiar spróbować zakupów w secondhend ale trochę mnie to przeraża, bo nigdy tego nie robiłam.

Są polskie, dziś je kupiłam w warzywniaku - małe, czerwone i słodkie.
Wysyłam Wam po jednej:)

Załączniki

• 20180504_121000.jpg
    20180504_121000.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 69
Ja mam obcykane kiedy jest 50%taniej lub wszystko po 2 zł.
Czasem uda mi się 1-2siatki wyhaczyć a czasem nic.
Patrzę aby metka nie była sprana, bez plam itd.
W dniu nowego towaru ciuchy czasem wychodzą po 20zł to w pepco mam taniej.
Chyba, że szukam czegoś na już na jakąś imprezę czy coś to kupuję w dniu nowego towaru i sukienkę za 15zł kupię.
Teraz w ogóle poza lekarzem i krótkim wyjściem siedzę w domu, więc nie prędko coś kupię.
W lidlu od czwartku mają być ciuchy ciążowe i dla bobasków.

Chyba, że szukam czegoś na już na jakąś imprezę czy coś to kupuję w dniu nowego towaru i sukienkę za 15zł kupię.
Teraz w ogóle poza lekarzem i krótkim wyjściem siedzę w domu, więc nie prędko coś kupię.
Tak zgadza się, akurat mam wizytę u gina więc podjade też do lidla. Będą bluzki, leginsy i jeansy ciążowe oraz oraz ciuszki dla brzdąców lupilu.

Nom ja tez nie raz znalazl cps fajnego na końcówce. Kupowalam tylko jak nowe bo i tak wychodziło mnie dużo taniej. ( na wyprane. Dziurawe.to ja nawet nie patrzylam . Szczegolnie mialam jedno miejsce gdzie mieli duzo ciuszkow z Nexta. Np.
Ale im dziecko starsze tym trudniej znaleźć cos fajnego ale nie ze nie mozliwe

Pepco dla Mnie to byla kasa wyrzucona w bloto . jakosc przeokropna ale to podobnie ciuchy z rynku choc wiem ze sa ludzie ktorzy chwala takze mi akurat nie podpasowal:) Nauczylam sie ze lepiej mi kupic jedna ale porzadniejsza rzecz co nie znaxzy ze droga!. Lubilam jezdzic i kupowac np. W reserved dla dzieciakow a mieli tez czasem przecenki

Piorunem
Śliczny brzuszek, a raczej brak brzuszka [emoji846] ja tak w 1.ciazy do 19tygodnia miałam, ale pózniej już widziałam jak rośnie z dnia na dzień , choć nie był i tak duży, No ale pózniej rósł szybciej niż na początku [emoji5]swój moze wstawię w poniedziałek w pracy [emoji3]

Netka
Przykro mi bardzo... moze jeszcze kiedyś zmienisz zdanie na powiększanie rodziny ale teraz odpoczywaj i dojdź do siebie...

Co do hobby to ja raczej domatorka, raczej z tych co połykają książki jestem [emoji846]rok w którym urodziłam synka był rokiem kiedy najmniej przeczytałam książek od wielu wielu lat... ale wróciłam do nałogu i czytam w każdej wolnej chwili, z reguły w nocy [emoji23] kiedyś jeździłam konno ale teraz czasu brak.. jeżdżenie z Młodym na jego zajęcia, No i co tu ukrywać swoje spotkania towarzyskie z siostrami czy inne wypady zabierają dużo czasu... oczywiście co mogę to robię z dzieckiem, teraz już coraz większy to i razem więcej rozrywek wspólnych mamy [emoji5] uwielbiam tez kino i kiedyś pisałam do szuflady [emoji51]

A tak a marginesie moje dziecko dostało jakiego suchego,paskudnego kaszlu.. na razie go inhaluje a jutro pewnie do lekarza jak nie przejdzie [emoji53]

reklama
Również widziałam gazetkę z Lidla i pewnie skorzystam z leginsow i spodni dla siebie. Dla maluszka jeszcze troszkę poczekam
Narobilyscie ochoty na truskawki :)
A u mnie są na razie hiszpańskie, jeszcze nie spotkałam naszych polskich.

Do góry