reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

mango ja też chętnie bym pojadła truskawek, ale naszych polskich chyba jeszcze nie dostanę. A chodzą za mną już od kliku dni.
Dziewczyny kupujecie ciuszki w lupmeksach? Na co zwracacie uwagę, jak wyszukujecie fajne ciuszki? Mam zamiar spróbować zakupów w secondhend ale trochę mnie to przeraża, bo nigdy tego nie robiłam.
2

To musisz sie zorientowac kiedy maja dostawy a wtedy i nowe z metkami oryginalne mozesz dostac. Ja nie raznw kolejkach musialam stac za nauczycielami..lekarkami z córkami haha cala elita z miasta:)
swojego cZasu w Pl to na aukcje fajne ciuszki wystawialam i naprawde mi sie to oplacalo:)

reklama
mango ja też chętnie bym pojadła truskawek, ale naszych polskich chyba jeszcze nie dostanę. A chodzą za mną już od kliku dni.
Dziewczyny kupujecie ciuszki w lupmeksach? Na co zwracacie uwagę, jak wyszukujecie fajne ciuszki? Mam zamiar spróbować zakupów w secondhend ale trochę mnie to przeraża, bo nigdy tego nie robiłam.

Są polskie, dziś je kupiłam w warzywniaku - małe, czerwone i słodkie.
Wysyłam Wam po jednej:)

Załączniki

• 20180504_121000.jpg
    20180504_121000.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 73
Ja mam obcykane kiedy jest 50%taniej lub wszystko po 2 zł.
Czasem uda mi się 1-2siatki wyhaczyć a czasem nic.
Patrzę aby metka nie była sprana, bez plam itd.
W dniu nowego towaru ciuchy czasem wychodzą po 20zł to w pepco mam taniej.
Chyba, że szukam czegoś na już na jakąś imprezę czy coś to kupuję w dniu nowego towaru i sukienkę za 15zł kupię.
Teraz w ogóle poza lekarzem i krótkim wyjściem siedzę w domu, więc nie prędko coś kupię.
W lidlu od czwartku mają być ciuchy ciążowe i dla bobasków.

Chyba, że szukam czegoś na już na jakąś imprezę czy coś to kupuję w dniu nowego towaru i sukienkę za 15zł kupię.
Teraz w ogóle poza lekarzem i krótkim wyjściem siedzę w domu, więc nie prędko coś kupię.
Tak zgadza się, akurat mam wizytę u gina więc podjade też do lidla. Będą bluzki, leginsy i jeansy ciążowe oraz oraz ciuszki dla brzdąców lupilu.

Nom ja tez nie raz znalazl cps fajnego na końcówce. Kupowalam tylko jak nowe bo i tak wychodziło mnie dużo taniej. ( na wyprane. Dziurawe.to ja nawet nie patrzylam . Szczegolnie mialam jedno miejsce gdzie mieli duzo ciuszkow z Nexta. Np.
Ale im dziecko starsze tym trudniej znaleźć cos fajnego ale nie ze nie mozliwe

Pepco dla Mnie to byla kasa wyrzucona w bloto . jakosc przeokropna ale to podobnie ciuchy z rynku choc wiem ze sa ludzie ktorzy chwala takze mi akurat nie podpasowal:) Nauczylam sie ze lepiej mi kupic jedna ale porzadniejsza rzecz co nie znaxzy ze droga!. Lubilam jezdzic i kupowac np. W reserved dla dzieciakow a mieli tez czasem przecenki

Piorunem
Śliczny brzuszek, a raczej brak brzuszka [emoji846] ja tak w 1.ciazy do 19tygodnia miałam, ale pózniej już widziałam jak rośnie z dnia na dzień , choć nie był i tak duży, No ale pózniej rósł szybciej niż na początku [emoji5]swój moze wstawię w poniedziałek w pracy [emoji3]

Netka
Przykro mi bardzo... moze jeszcze kiedyś zmienisz zdanie na powiększanie rodziny ale teraz odpoczywaj i dojdź do siebie...

Co do hobby to ja raczej domatorka, raczej z tych co połykają książki jestem [emoji846]rok w którym urodziłam synka był rokiem kiedy najmniej przeczytałam książek od wielu wielu lat... ale wróciłam do nałogu i czytam w każdej wolnej chwili, z reguły w nocy [emoji23] kiedyś jeździłam konno ale teraz czasu brak.. jeżdżenie z Młodym na jego zajęcia, No i co tu ukrywać swoje spotkania towarzyskie z siostrami czy inne wypady zabierają dużo czasu... oczywiście co mogę to robię z dzieckiem, teraz już coraz większy to i razem więcej rozrywek wspólnych mamy [emoji5] uwielbiam tez kino i kiedyś pisałam do szuflady [emoji51]

A tak a marginesie moje dziecko dostało jakiego suchego,paskudnego kaszlu.. na razie go inhaluje a jutro pewnie do lekarza jak nie przejdzie [emoji53]

reklama
Również widziałam gazetkę z Lidla i pewnie skorzystam z leginsow i spodni dla siebie. Dla maluszka jeszcze troszkę poczekam
Narobilyscie ochoty na truskawki :)
A u mnie są na razie hiszpańskie, jeszcze nie spotkałam naszych polskich.

Do góry