the_flower
Fanka BB :)
Miłej, słonecznej soboty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Twoj to do pracy isc MUSI a moj CHCE... Jest pracoholikiem i naprawde ciezko go namowic na wolne. Szef sie pytal czy chca 2 maja wolne, na co on, ze jak dla niego to 1 i 3 tez moze pracowac.... No coz..A u mnie się nic nie zaplanuje bo głupi rozklad pracy ma mój M ... Jutro wolne poniedziałek wolny wtorek praca środa wolna czwartek praca i ani to wyjechać gdzieś ani nic ... Jutro tylko jedziemy do jego rodziców a tak to dom.... Ajjj
Na odwrót hehe poniedziałek praca a wtorek wolny ... No mój się wkurza bo chcieliśmy pojechać do Sopotu a tu dupaaaaTwoj to do pracy isc MUSI a moj CHCE... Jest pracoholikiem i naprawde ciezko go namowic na wolne. Szef sie pytal czy chca 2 maja wolne, na co on, ze jak dla niego to 1 i 3 tez moze pracowac.... No coz..
My lecimy do Polski na 2 tygodnie, za 2 godzinki ruszamy [emoji5] Boje się tej podróży przez moje mdłości [emoji57] ale cieszę się, bo to wyczekiwany urlop i będziemy w Polsce ostatni raz przed urodzeniem Maleństwa, później juz polecimy w trójkę [emoji3]Miłego dnia Dziewczyny.
Jakie plany na mega majowy weekend?
Ja planuję o ile będzie pogoda i dam radę posiedzieć na balkonie.
Cieszę się z małych rzeczy[emoji2]
Ja pracuje od środy do piątku a później na L4 dziś zakupiłam sadzonki i będę obsadzała balkon mam begonię, pelargonie fuksje groszki sroszki będzie pięknieMiłego dnia Dziewczyny.
A my od wczoraj nad morzem [emoji4] synek pierwszy raz zobaczył taaaka dużą wodę i oszalał [emoji23] taki wypad na szybko na 4 dni a reszta majówki pewnie przy grillu ze znajomymi [emoji4] pogoda jak dla mnie idealna bo nie za gorąco ale ładnie słoneczko świeci. Pozdrawiam [emoji4]Miłego dnia Dziewczyny.
Wyliczają średnią z 12 mcy i stąd jest kwota, którą dostajesz.Hejka, mam pytanie do dziewczyn które są na l4 i dostały wynagrodzene za kwiecień, bo u mnie księgowa chyba coś spieprzyla ;(
W kwietniu przebywałam 16 dni na l4 z literka B, a moje wynagrodzenie jest sporo niższe... A nie powinno wynosić 100% ?
Z góry dziękuję za odpowiedzi
Gdzie odpoczywacie?A my od wczoraj nad morzem [emoji4] synek pierwszy raz zobaczył taaaka dużą wodę i oszalał [emoji23] taki wypad na szybko na 4 dni a reszta majówki pewnie przy grillu ze znajomymi [emoji4] pogoda jak dla mnie idealna bo nie za gorąco ale ładnie słoneczko świeci. Pozdrawiam [emoji4]
A premie się w to wliczają ?Wyliczają średnią z 12 mcy i stąd jest kwota, którą dostajesz.
Ja za kwiecień dostanę 30ego, więc nie wiem czy tyle samo co w marcu.