reklama
Mirakulum
Fanka BB :)
Nie bralas. To teraz powinien pomóc! Co do zbijania prolaktyny ..czytalam ze jednak dziewczyny braly jeszcze jakis czas lek na zbijanie bo dziewczyny poranialy po odstawieniu takze przewertuj sobie to!Nie bralam . Lecze się w Polsce . Prolaktynę miałam lekko podwyższoną bralam leki no i właśnie przy tych lekach zaszlam w ta ciążę . Odrazu telefon do lekarza , odstawienie leków i progesteron. Tutaj ciążę prowadzi lekarz rodzinny . Są trzy usg w trakcie jej trwania. Jedno żeby potwierdzić drugie w polowie a trzecie przed samym porodem. W tamtych ciążach przychodzilam z lekkim krwawieniem i wrecz blagalam żeby cos zrobili . I nic .
Czytałam czytalam . Ja mialam 33 z hakiem . Norma do 20 . Brałam pół tabletki dziennie. A lekarz kazal odstawić to posłuchałam .Nie bralas. To teraz powinien pomóc! Co do zbijania prolaktyny ..czytalam ze jednak dziewczyny braly jeszcze jakis czas lek na zbijanie bo dziewczyny poranialy po odstawieniu takze przewertuj sobie to!
Mirakulum
A ten bolący brzuch i plecy to normalne ? Według @ to 4+6
Mnie pobolewaly i jakos przestaly z pare dni temu ..nawet o tym nie myslalam.ale nie pobaly dzien w dzien .
.pozatym co rusz cos pobolewalo..czasem caly dzien nic a.na wieczor z 2h trzymalo.
..to naprawde zalezy od osoby
Wydaje mi sie ze nie powinno bolec tak.ze nie jestes w stanie funkcjonowac...
No musi byc dobrze tylko sprawdz ta prolaktyne
Mirakulum
Doradz sie innego lekarza.Czytałam czytalam . Ja mialam 33 z hakiem . Norma do 20 . Brałam pół tabletki dziennie. A lekarz kazal odstawić to posłuchałam .
MarzenaBejbiki
Dita 333
Eeeee... tam ale za to szczęścia dwa razy więcej
MarzenaBejbiki
I miłości od maluszków tez dwa razy więcej
Ale teraz to już chyba po ptokach. Nie biorę już tydzieńDoradz sie innego lekarza.
MarzenaBejbiki
Ale jak będzie jedno superowe to się przecież nie obrażę
reklama
Dita 333
Taaaaaaaaaaaaaa Ale wolę pojedynczo rozpakowywać takie prezenty
Angelus
Bóle jak często i w którym miejscu zależą od osoby, jak napisała Ona. I tez uważam, ze boli, ale można funkcjonować to jest w porządku. A jak się człowiek zwija i nie może wytrzymać, wtedy trzeba to sprawdzić