reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Dita nic nie mow. Naprawde czulam sie okropnie..juz myslalam ze cos mi sie dzieje ..ale napilam sie zimnej wody i jakos zasnelam po tej akcji .
2 ciaze nie wymiotowalam..mdlilo..ale w nocy spalam!
Podobno i w nocy mocniej lapie bo pusty zoladek choc ja czulam kolacje o tej 2 ! Hee

reklama
Widzisz, ja za to miałam mdłości do 13tygodnia, za to zgagi w ogóle :) Ani razu :D
Z tego co pamiętam w pierwszej ciąży to mdłości mi się zaczęły dwa dni po teście ciążowym, ale wtedy się nie spodziewałam i test zrobiłam tydzień po terminie @, czyli mdłości mi się zaczęły tak w 5+2, czyli szóstym tygodniu :) I miałam je rano jak otworzyłam oczy, aż do wieczora jak je zamykałam. Teraz mam je szybciej, ale na razie je odczuwam gdy zaczynam się robić głodna. Zobaczymy co dalej :)

Jak jest 5 + dzien to jest 6 tydzien??? Jaka ja pokrecona ostatnio jestem haha

Moj lekarz liczy jako 5 [emoji14]

Lekarze liczą SKOŃCZONE TYGODNIE, czyli dla nich to 5 tydzień skończony. Ale jak ktoś się mnie pytał, w którym tygodniu JESTEM, a nie który SKOŃCZYŁAM, to odpowiadam, że w 6tygodniu :) tak naprawdę jestem w piątym tygodniu oczywiście :) SKOŃCZONYM 4, ale jestem w piątym. A lekarz niech liczy jak chce :D

To jak z wiekiem, mam 34lata. Ale jak ktoś zapyta który rok mi leci życia to który? 35 :rofl::p:D
W przypadku ciąży rzadko się pyta ile skończyłaś tygodni ciąży? Mnie przynajmniej wszyscy pytają, w którym aktualnie jestem :-D

To jak z wiekiem, mam 34lata. Ale jak ktoś zapyta który rok mi leci życia to który? 35 :rofl::p:D
W przypadku ciąży rzadko się pyta ile skończyłaś tygodni ciąży? Mnie przynajmniej wszyscy pytają, w którym aktualnie jestem :-D

Ale pokrecone to hahahaha

No ja mam 32 ale bede miec zaraz 33 hahaha

reklama
Kciuki za wizytę :)

Karolina
To w jednej ciąży wymiotowałaś, a w drugiej miałaś spokój? :confused:

Pamietam ze mialam mdlosci ale wymiotow nie. W drugiej mdlosci byly wieksze i zaczely sie szybciej

W pierwszej bralam.dhupaston luteine
A. W drugiej NIC

I nie pamietam zeby mnie piersi bolaly...a tym bardziej napierdzielaly tak jak teraz oO czuje je pod pachami ale wizualnie wszystko z nimi ok hahaha

Do góry