reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
U mnie dziś wizyta, ginekolożka powiedziała, że pęcherzyk jest, ale nie widzi nic w środku, na wtorek zaprosiła na ponowne USG i wykonanie bety (16 i 18 marca przyrastała niecałe 1300 do niecałe 6 tysięcy) zaznaczyła, że ma kiepskie USG, więc woli we wtorek pooglądać na lepszej jakości.
Z om wychodzi, że to 8 tydzień, ale ja mam miesiączki raz co 29, a raz co 40 dni, więc nie wiadomo kiedy była owulacja. No jutro jadę na badania, nieco smutno mi, nastawiłam się na serce, ale nie ma się co dziwić, owulacja pewnie była później, niż przypuszczałam.

A słyszałaś już bicie serduszka? Bo ja jeszcze nie

Ja słyszałam w 6t3d, a czy ten wymiar 1,51 nie dotyczy przypadkiem pecherzyka, tak mi się wydaje patrzac na pomiar z usg i wiek ciąży. Zarodek i serduszko powinno być widoczne ok 7t.
U ciebie w pecherzyku jest ciałko żółte także powinien być niedługo zarodek - gratulacje

Dzięki dziewczyny. Przyznam ze zamiast sie cieszyc pelna geba to troche sie zaczelam zamartwiac tym krwiakiem. Myslicie ze sie wchlonie?
Ale najwazniejsze ze widzialam dzidziolka z pikajaca kropeczka :) nie zmierzyl tetna ale pewnie po prostu za wczesnie.

reklama
Dzięki dziewczyny. Przyznam ze zamiast sie cieszyc pelna geba to troche sie zaczelam zamartwiac tym krwiakiem. Myslicie ze sie wchlonie?
Ale najwazniejsze ze widzialam dzidziolka z pikajaca kropeczka :) nie zmierzyl tetna ale pewnie po prostu za wczesnie.
W pierwszej ciąży na tym etapie też miałam krwiaka. Dostałam duphaston i na następnej już go nie było

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry