reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Mój lekarz pewnie nie zakłada karty wcześnie (dopiero po usg z serduszkiem) żeby sobie statystyk nie psuć:/
Ja na 1 wizycie dostalam skierowanie na betę, morfologie, tsh, glukoze i usg.

Pozostałe badania mam z ostatniej ciaży z 2016 roku i 2017, więc umowilismy się, że teraz zrobie je w 1 trymestrze jak założy kartę.

reklama
Mój lekarz pewnie nie zakłada karty wcześnie (dopiero po usg z serduszkiem) żeby sobie statystyk nie psuć:/
Ja niestety tylko na betę i wyniki poznam dopiero na wizycie [emoji34]

Szczęśliwa Mama [emoji176][emoji176]od 5 lat [emoji173][emoji173][emoji173]

Pozostałe badania mam z ostatniej ciaży z 2016 roku i 2017, więc umowilismy się, że teraz zrobie je w 1 trymestrze jak założy kartę.
W pierwsZej ciąży też dostałam kartę dopiero jak zobaczyłam serduszko. I skierowanie na badania też. Także tłumaczę sobie to tak że on już to serducho widział ale nie miał jak mi pokazać stąd ta pewność z jego strony :)

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom

Dlaczego dopiero na wizycie?

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom
Ponieważ betę robiłam u ginekologa żeby nie płacić no i wynik dopiero na wizycie mi powie cały czas jestem w niepewności wiem tyle co z testów ciazowych a prywatnie na betę nie mam jak pójść

Szczęśliwa Mama [emoji176][emoji176]od 5 lat [emoji173][emoji173][emoji173]

Wiadomo od kiedy wchodzi to?

4c3tskjoa7ptmvui.png

reklama
Nowy tekst standardow wejdzie w życie 1 stycznia 2019r. Przepisy części XIII ust. 3 pkt. 7 załącznika po upływie 3 lat od dnia wejścia w życie rozporządzenia (sprzęt do pozyskiwania mleka kobiecego).

Do góry