Ja się zastanawiam czy z moim małym jest wszystko ok... Piszecie że drzemki 20-30 min a u nas to on tyle jest aktywny... Mógłby ciągle spać. Max godzinę wytrzymuje na zabawach po czym już musi iść spać. Jak jesteśmy na dworze albo w międzyczasie np u mnie w pracy to ostatnio spał nawet 4.5 godziny i nie przeszkadza mu przekładanie z fotelika do wózka... Później trochę gorzej jest z zasypianiem na noc bo jak Wykąpię go ok 19 to zazwyczaj zaraz po zasypia i budzi się ok 21 no i potrafi nie spać do 24. Jak zaśnie o 24 jak wczoraj tak śpi do teraz z przerwami co 3 h na jedzenie i może 40 min aktywności jak szykuje córkę do przedszkola... może jeszcze odsypia chorobę? Moja mama mówi że byłam taka sama.
I ja też lubię nasze forum i myślę jak Fili o czymś bardziej prywatnym a moze raczej personalnym... To chyba jedynie fb wchodzi w grę.
Mnie się wydaje, ze to normalne. To jeszcze maluszki, mogą tyle spać. A ze inne wola trochę mniej to trudno. Ciesz się Mamusia, ze Ci synio daje coś porobić [emoji846]
@FiLi88 ja jestem za [emoji846]
Tez się cieszę, ze mamy to forum i ze trafiłam tutaj już w marcu [emoji3]