Kurcze, mój często ma luźne kupy, jajecznica jest już rzadkością... dzisiaj zielona woda ze śluzem. Zapach kwaśny. Ale często ma podobna.
Nie wyglada na chorego, nie wiem jak mogłabym to poznać.. z badania kalu nic nie wyszło.
ja się źle wyraziłam ... młody jak od początku robił rzadkie kupki z grudkami a teraz przerodzaja się w jajecznicę ale nie wysuszona! he jest plyn który wsiąka również ..no zależy ..
dziś zrobił.rano wpadająca w zieleń z glutami jak kisiel plus płyn i grudka gdzieniegdzie ( mam nadzieję że nikt nie je akurat teraz
)
a potym poprawił gęstszą musztardowa ale mokra oO
i bądź tu mądry
szczepienie napewno namotalo ale prawda jest że układ pokarmowy musi dojrzeć i tak etapami może to chyba wygladac co do konsystencji
@Olcia89 mojemu też się.zdarzyla pienista kupka.. bardziej wodnista.. nawet i strzelająca i że śluzem również ..wszystko się przeplatalo .(nie piję mleka ) dieta ta sama a kupki i tak sie zmienialy . malemu nic też nie dolegalo więc nie kombinowałam .
u Ciebie alergicy więc uważać trzeba bardziej ale jak widać chyba tak to z tymi kupami jest oO w cały świat!
A w dzień młodej do łóżeczka nie odkładam. Bywa Tak, że w dzień prawie w ogóle nie śpi. Jeżeli tak to albo u nas na łóżku, w wózku albo w tiny love.
Ja podobnie małego kładę.
podobny rytuał
półmrok i zasypia ostatnio 21.30..ppzwalam mu dłużej ciumkac pierś by głębiej zasnal i potem budzi się 24/1 ..ta h jest zależna o której zaśnie przed tym
wczoraj mi tak zasnął i podubka była o 1.30 / 4.30 i 7.45 i dla mnie i tak super hahaha
zj
naje się i dalej spać także sam się nawet nie wybudza
Mąż jest rano w domu to nie muszę go brać, więc abym go nAkarmila przed 8.30
Plus śpi bardzo dużo w dzień ..do 16 spanie ..jedzonko ..czuwanie pół h i jedzonko spanie ..
najdłuższe czuwanie po 16 się zdarzało
wczoraj o dziwo już dłużej rano czuwał i dziś to samo ale przecież rośnie więc ma prawo mu się zmieniać ... już się zabawia ..leży długo .w.lezaczu chcąc.whfrunsc z niego do czegoś tam także jak czuwa to zadowolony ale i tak do spania go ciągnie
aa i starsze dzieciaki mi spały też dużo w dzień ..młody do 4 lat spał w dzień 3/4h mimo że problemu w nocy ze spaniem nie miał w ogóle.
młoda już nie była aż takim śpiochem i miała długo drzemki w dzień ale trwały z 2h .. w nocy tez.super ..rzadko się wybudzala
od maleńkiego przy mamuni..rytuał ten sam co Nikolasem a przyszedł czas jak miały 2miesiace i noce bajka
Nikolas już dłużej w.nocy przesypia ale to jeszcze.nie to biorąc pod uwagę moje doświadczenia że starszymi dziećmi i wiem że trafiły mi się złote dzieci pod tym względem bo dookoła słuchałam że karmiąc piersią będę bardzo długo w nocy karmić ..heh no wyszlo inaczej
wydaje mi się że to w.genach już zaprogramowane jest to jak często w nocy Nam się dzieci wybudzac będą tym bardziej kiedy wszystko jest spełnione a budzić się budzą
co myślisz?
Chyba że naprawdę trzeba znaleźć złoty środek inny dla.kazdego dziecka hehe