Mirakulum
Fanka BB :)
Ma Dwoje U Mnie Mąż się z Nami gniezdzi ( i co rusz atakuje hahaha) ale mimo wszystko jestem na etapie szukania łóżka King size I nowa szafe dzięki temu bo trzeba zmienić układ hahahahaMy tez od jutra zaczynamy... bedzie ciężko ale chce przetrzymac bo spanie w oddzielnych pokojach z dzieckiem na sobie nie jest rozwiązaniem długotrwałym.
oj będę próbować go odkładać tyle że bez nacisku ale przez to nocne wstawanie będzie mi trudniej się wyspać oO no coz
@FiLi88 też myślę by coś mu tam na chwilkę będąc w pogotowiu zostawiać ..dopóki nie wpadnie w ten głęboki sen i zobaczymy
@Tyna_88 dobre sobie .korzystaj i spijj wariatko hehe mloda cie obudzi
aa i szafa kupiona haha szybka piłka..pozostaje wyrzucić to co w szafie zalega .teraz młodego karmie i czekam aż Mąż przyniesie żarło co tam zamawia z dzieciakami
właśnie widzę że babeczka przedemna się wierci by maleńka nakarmić . biedna się stresuje ale oo już jedzą starsza młoda sama znalazła bez krzyku a moj to się tak niecierpliwi z reguły bo chce to dyskretnie zrobić więc schodzi dłużej że wszystich przez chwilę wzrok na Nas haha