Kurczę, ja bardzo często tak noszę moje dziecko, ewentualnie na brzuszku. Kompletnie zapomnialam o tym że to jest niezdrowe. W dodatku ona jest nieodkładalna i na rękach jest prawie cały dzień, czasem polezy na przewijaku albo w łóżeczku patrzy na karuzele a tak to głównie ręce i ręce. Nie chce jej zaszkodzić.
Widziałam na zdjęciach jak wasze dzieci pięknie trzymają główkę leżąc na brzuszku [emoji4] Ja mam z moją problem bo ona niecierpiących leżeć na brzuchu, położę ją a ona albo od razu zaczyna plakacy, albo znajduje swoją piąstke i zaczyna ją ssać więc wogole nie ćwiczy. Nie wiem co mam z nią zrobić.
Jakbym widziała mojego starszego [emoji23] tez nie znosił leżeć na brzuchu i nic prawie nie ćwiczył[emoji33] pare dni przed skończonym 3 miesiącem powiedziałam do męża, ze trzeba będzie z nim gdzieś jechać, bo nie umie wysoko trzymać glowki na brzuchu. Już szukałam w necie różnych specjalistów [emoji23]a następnego dnia mąż mówi do mnie- Co mówiłaś, że nie umie trzymać glowki? Patrzę, a tam mój zakapior lezy na brzuchu, głowa zadarta wysoko do góry [emoji28][emoji85] przyszła jego pora i praktycznie jakoś mu bez większych ćwiczeń wyszło.. ile ma twoja niunia tygodni?
Kubusiek w sumie tez nie przepada za leżeniem na brzuchu, ale głowę podnosi tylko na krótko, bo nie lubi i zaczyna płakać [emoji28]muszę mocno sie starać żeby nie nudziło mu się[emoji33][emoji85]