reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Naprawdę nie ma co sie martwić, byle szybko sie ruszać ,nozkami i duzo robi nastawienie i samozaparcie;)
Ja np zniosslam dobrze a dziewczyna obok wstala dopiero wtedy kiedy ja wychodziłam ale jednak trzymam kciuki ze dobrze pójdzie !:)

Dziękuje za kciuki [emoji6] nastawienie mam pozytywne, co nie zmienia faktu, że trochę się boję.

reklama
Mozesz wykorzystac do wycierania kurzy ;)
Chyba mąż by na mnie krzywo patrzył że dzidziowe chusteczki od jego mamy używam do sprzatania kurzy [emoji6]
@Frosty zobacz, jaką mają datę te chusteczki. Przy rozszerzaniu diety i później, jak już będzie starsze dziecko, możesz ich używać do rączek i buzi ;)
Są do 2021 roku więc mam czas żeby je wykorzystać do czego innego niż takiej delikatnej pupki, dzięki [emoji4]

U nas już po wizycie położnej. Esterka przybrała 330g w tydzień :) Położna zadowolona, bo ostatnio mówiła, że chce, żeby przytyła min. 200. Więc mam argument przeciw radom o dokarmianiu :) potwierdziła też to co zauważyłam a nie byłam pewna - że zaczęła widzieć :)
Super, cieszę się że Esterka tak pięknie przybiera, teraz już mama musi zrozumieć, że mała się najada i żadne mm potrzebne nie jest [emoji4]

Po wizycie położnej, Maja ma za 3 dni 2 miesiące i waży 4kg070
Znów CAŁA nieprzespana noc.. I już wiem czemu..

Idzie jej ząb..... Tak czuję pod palcem
Witam mam na imię Krystianek i ważne 3780 [emoji7][emoji7][emoji7][emoji173][emoji173][emoji173]Zobacz załącznik 923645
Gratulacje!!
Hey dziewczynki nie pisze bo dziecko mnie pochlonelo:)
Po cc piekne szycie nic nie boli 2 tygodnie po a ja juz od tygodnia plamie leciutko na brązowo:) latam biegam od pierwszego dnia po cc tzn od 20 a cc mialam o 14:) takze cc bajka i nie ma mowy ze kiedykolwiek zdecyduję sie na naturalny bo po tygodniu wzystko robilam nic nie bolało ani nie ciągllo ,wzystko wrocilo do normy jakbym w ciąży nie byla na dodatek juz z mezem sie tulimy ledwo tydzień co minal;) a blizna cieniutka :) ja jestem mega pozytywnie zaskoczona bo bylam pozytywnie nastawiona ale ze az tak to śmiało mogę isc drugi raz:)
Malutka rosnie juz 3,5 kg odzyskala swoja masę i tyle miłości;)
Ogolnie spi , je rosnie nie płacze :) karmie mm i jestem zadowolona, nadrabiam właśnie forum:) a ile zostalo kobietek w 2 paku:)

Ps remont ukończony ,pokoj również Lilianki dokończony zostal przed urodzinami :)
Na zdj tygodniowa i 2 tygodniowa dziecina:)
Ale słodziutka [emoji4]

Po wizycie położnej, Maja ma za 3 dni 2 miesiące i waży 4kg070
Znów CAŁA nieprzespana noc.. I już wiem czemu..

Idzie jej ząb..... Tak czuję pod palcem
Gratulacje!!Ale słodziutka [emoji4]
O kurczę już ząbek! Ja się tak tych ząbków boje no ale trzeba będzie przez to przejść:) podać żelaza się tez bałam a nic dziewczynom nie jest wiec może nie będzie źle.

reklama
O kurczę już ząbek! Ja się tak tych ząbków boje no ale trzeba będzie przez to przejść:) podać żelaza się tez bałam a nic dziewczynom nie jest wiec może nie będzie źle.
Mała wogule nie spi, kolek nie ma a płacze i smoczek gryzie, ja patrzę a tam ząb... Od 2 dni od 4ej do 12nastej to jest krzyk, pisk i zero snu.... Myślałam że to za wcześnie bo jeszcze 2 miesiący nie ma i wczesniak.. Ale idzie ząbek echhh ciężkie noce.. [emoji17]

Do góry