reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Dzisiaj w nocy puściła mi się krew z nosa... Nie wiem o co może chodzić

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moze oslabienie organizmu? A moze poprostu wrazliwe naczynia krwionosne jak to bywa w ciazy ;)

4c3tskjoa7ptmvui.png

reklama
Ja natomiast cały czas z zatkanym nosem chodze i bez przeziebienia ;) podobno tez tak w ciazy moze byc.. @LassHa faktycznie moze byc to oslabienie jakies... Albo ciśnienie.. Moze za malo zjadłas albo sie czymś zmeczylas w ciagu dnia? Jak bylo rego nie duzo, nie masz zawrotow i nie boli Cie głowa to nie martw sie na zapas ;)

no byłam na usg, ciąża młodsza niż OM. Kartę założyłam, a lista badań tak długa, że w 300 zł się nie zamknę. Musze iśc do ginekologa za 10 dni na NFZ. Martwi mnie, że nie widziałam serduszka, a pęcherzyk ma 12,2 mm. Duże miałyście rozbieżności w usg i OM?
teraz na 20 listopada chyba będzie termin:(

no byłam na usg, ciąża młodsza niż OM. Kartę założyłam, a lista badań tak długa, że w 300 zł się nie zamknę. Musze iśc do ginekologa za 10 dni na NFZ. Martwi mnie, że nie widziałam serduszka, a pęcherzyk ma 12,2 mm. Duże miałyście rozbieżności w usg i OM?
teraz na 20 listopada chyba będzie termin:(

Ja z usg miałam wczoraj 7+1, a z om 7+3, ale wiedziałam, że owu była w 15 lub 16 dc, więc pasuje... a ile masz? Widziałam, źe niektórzy i po 2 tygodnie różnicy mają...

wg USG 6 tydzień 1 dzien, wedle OM 7 i 4 dni. Różnica rzędu 10 dni,co mnie dobiło. Co jeśli przestanie się rozwijać? Czy tyłozgięcie uniemożliwia dokładniejszy odczyt, i wszystko będzie dobrze?

wg USG 6 tydzień 1 dzien, wedle OM 7 i 4 dni. Różnica rzędu 10 dni,co mnie dobiło. Co jeśli przestanie się rozwijać? Czy tyłozgięcie uniemożliwia dokładniejszy odczyt, i wszystko będzie dobrze?

A to chyba taka normalna różnica... a jak długie masz cykle?

Ja miałam 28-29 dni, więc nie ma co porównywać.

Ja natomiast cały czas z zatkanym nosem chodze i bez przeziebienia ;) podobno tez tak w ciazy moze byc.. @LassHa faktycznie moze byc to oslabienie jakies... Albo ciśnienie.. Moze za malo zjadłas albo sie czymś zmeczylas w ciagu dnia? Jak bylo rego nie duzo, nie masz zawrotow i nie boli Cie głowa to nie martw sie na zapas ;)

No pewnie przez zmęczenie bo przed świetami trochę jest roboty w domu :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry