reklama
Igorowelove
Moderatorka
Ja też nie i nie prędko kupię bo czuję że moje stopy nie wróciły do stanu z przed ciąży jeszcze [emoji23][emoji85]Dziękuje za wszystkie odpowiedzi dotyczące pampersów [emoji108]Zawsze można na Was liczyć [emoji8][emoji8][emoji8] Nie wiem jak u Was z pogodą, ale u mnie w Częstochowie to takie chmury śniegowe na niebie [emoji57], a ja nawet butów zimowych nie mam [emoji854][emoji854][emoji854]
Igorowelove
Moderatorka
Czemu za 2 miesiące?A właśnie, byłam wczoraj u ginekologa, wszystko w porządku, i dał mi jakieś tabletki na zatrzymanie tej krwi. No i chciałam spirale ale mówi że dopiero za 2 miesiące a narazie dał mi tabletki..
Ewela2805
Fanka BB :)
Właśnie nie wiem, on jakiś zakręcony. Bo mówi mi że dopiero za 2 miesiące bo teraz jeszcze szyjka spuchnieta trochę i może dojść do krwotoku więc poczekać trzeba i mówi wrócisz za 2 miesiące to wlozymy. A narazie dał mi tabletki antykoncepcyjne 1 paczkę i jakieś żeby zatrzymać tą krew już. Bo mówi że przez to że krew leci to szyjka jest dalej spuchnieta i nie kurczy się jak należy. Ale w koncu powiedzial "dobra to paczkę tą skonczysz i wrócisz po spirale." Także zobaczę i pewnie za miesiąc-poltora polecę zalezy jak z kasą, bo płacić za nią od ręki trzeba. Wczoraj miałam ale włożyć nie chciał [emoji17]Czemu za 2 miesiące?
Bo dziecko chce.dopiero za rok gdzieś następne
Dzięki za info ja mam jakieś 350 sztuk 1 i jakies 400 sztuk 2 . Takie zapasy
Ja dzis się przeprowadzam, padam na ryj of pakowania i padne na ryj od rozpakowania masakra
Nogi mi puchna na potege ,ta w brzuchu szaleje ,niech czeka dziecina do czwartku bo przeciez jeszcze musze sie rozpakowac na mieszkaniu z klemotow
Nigdy tak opuchnietych stop ,łydek i ud nie mialam -naprawdę;((((
Oj w czwartek sie klade do szpitala hmm nie wiem czy nawet mam czas myslec o tym hehe
Ja dzis się przeprowadzam, padam na ryj of pakowania i padne na ryj od rozpakowania masakra
Nogi mi puchna na potege ,ta w brzuchu szaleje ,niech czeka dziecina do czwartku bo przeciez jeszcze musze sie rozpakowac na mieszkaniu z klemotow
Nigdy tak opuchnietych stop ,łydek i ud nie mialam -naprawdę;((((
Oj w czwartek sie klade do szpitala hmm nie wiem czy nawet mam czas myslec o tym hehe
Igorowelove
Moderatorka
A jaka spirale bierzesz?Właśnie nie wiem, on jakiś zakręcony. Bo mówi mi że dopiero za 2 miesiące bo teraz jeszcze szyjka spuchnieta trochę i może dojść do krwotoku więc poczekać trzeba i mówi wrócisz za 2 miesiące to wlozymy. A narazie dał mi tabletki antykoncepcyjne 1 paczkę i jakieś żeby zatrzymać tą krew już. Bo mówi że przez to że krew leci to szyjka jest dalej spuchnieta i nie kurczy się jak należy. Ale w koncu powiedzial "dobra to paczkę tą skonczysz i wrócisz po spirale." Także zobaczę i pewnie za miesiąc-poltora polecę zalezy jak z kasą, bo płacić za nią od ręki trzeba. Wczoraj miałam ale włożyć nie chciał [emoji17]
Bo dziecko chce.dopiero za rok gdzieś następne
Ewela2805
Spirale hormonalną, ginekolog mówił że jest lepsza bo albo się nie ma okresu z nią albo mniejszy okres się ma i krótszyA jaka spirale bierzesz?
Ewelina140690
A czy któraś mama jutro ze mną wizytuje? Ja mam wizytę o 14 i jestem pełna nadziei, że córeczka się obróciła, bo narzeczony ma jutro urodziny i wie jak bardzo chcę rodzić naturalnie i codziennie Lence przypomina, że tatuś na urodziny chce, żeby Lenka się obróciła [emoji173]️
reklama
Igorowelove
Moderatorka
Ja z kolei nad niehormonalna się zastanawialam.. no cóż, zobaczę co mi lekarz doradziSpirale hormonalną, ginekolog mówił że jest lepsza bo albo się nie ma okresu z nią albo mniejszy okres się ma i krótszy