reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny trzymam kciuki za szybkie rozwiązania [emoji6]

Mamy które kp, trzymacie się diety czy zjadacie wszystko to co pozostali domownicy?
Ja jem wszystko. Bez wzdymających.

Młody wczoraj w ciągu dnia dał mi czadu. Za to jak zasnął o 21 tak wstał o 3...cudowne to było.
Dziś odpadł nam pępuch [emoji4]
Ale że nie obudził się w ogóle na jedzenie? [emoji3]

Ja tak samo jak Ty- jem wszystko i staram się unikać wzdymajacych.

Melduje się z oddziału patologii ciąży. Rozwarcie 3 cm. Jutro się okaże co ze mną wymyślą. Brzuch mam cały czas twardy. Jak zaczne rodzić to mnie wezmą na porodówkę a jak nie to poobserwują i wypuszczą. Sama jestem ciekawa czy mój lekarz coś zaradzi żeby przyspieszyć poród..

Do szkoły jeszcze chodzisz? Jak się czujesz?
Tak, chodze chociaż gdzieś z tyłu mam jakiś strach że mi wody odejdą w szkole czy coś. Ale naprawde lepiej sie czuje psychicznie jak wyjdę na pół dnia do ludzi niż siedzieć w 4 ścianach. Jak się jest u siebie to zawsze można zrobić jakieś porządki, coś ugotować a tutaj to.. Wolę iść niż siedzieć na tyłku cały dzień i słuchać ględzenia teściowej bo naprawde idzie oszaleć nie raz. Poza rzadkimi bólami jak na okres czy lekkimi twardnieniami nic się u mnie szczególnego nie dzieje, jedynie do spania czy ogólnie przy leżeniu ciężko się już ułożyć. Jakoś tak średnio do mnie dociera że to już tak blisko [emoji54]

Moja Lenka przechodzi dzisiaj samą siebie z tym wypychaniem się. Już nawet pozycja półleżąca przestaje być wygodna.U mnie dzisiaj 35+6... niby już niedaleko, a mam wrażenie jakby czas stanął w miejscu...

Zobaczysz jak będzie się dłużył j dotrqasz do 39/40 tygodnia... jak będziesz dopiero wyczekiwać

Zobaczysz jak będzie się dłużył j dotrqasz do 39/40 tygodnia... jak będziesz dopiero wyczekiwać
U mnie jest 36i5 ale też mały jak się wypnie to zebra i pęcherz to masakra zszedł mi z przednich żeber to teraz na tylnych się ułożył [emoji38][emoji38] i jak się wyprostuje to pęcherz boli. Też mi się dluzy niby końcówka 37 tc a jeszcze jakoś tydzien do dwuch ...

reklama
Do góry