Góraleczka89
Fanka BB :)
Pępkowy weekend się zapowiadaTatowie będą świętować...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pępkowy weekend się zapowiadaTatowie będą świętować...
Kochana dadzą leki i Was wypuszczą.Dziewczyny jestem załamana. Crp norma do 10, moja ma 36. Szukają co jej jest. Robili jej rentgen. Na bank będzie jakieś leczenie, to już powiedziano, z tydzień na pewno będę w szpitalu jeszcze.
Taki ścisk że terminów zabrakło.
Przaczaj się do iprezy
A czy któraś z piątkowych ciąć jest z wawy?
Nie mam żadnej diety staram się jesc zdrowe rzeczy na śniadanie bulki pełnoziarniste ż serem zoltym wędlina mąż mi gotuje obiadki niesmazene pieczone mięso itd ja mam dużo mleka po sesji 10 minut odciagaczem 60 ml
Teraz pierwszy raz ja mąż karmil butelka a ja wylam zjadła tylko 50 ml dla nich to za mało za 3 godziny znowu jak zje mniej jak 50 ml to mam dzwonić do położnej
Jest mi smutno i źle tak się staram żeby utrzymać laktacje
Jak mało?Nie mam żadnej diety staram się jesc zdrowe rzeczy na śniadanie bulki pełnoziarniste ż serem zoltym wędlina mąż mi gotuje obiadki niesmazene pieczone mięso itd ja mam dużo mleka po sesji 10 minut odciagaczem 60 ml
Teraz pierwszy raz ja mąż karmil butelka a ja wylam zjadła tylko 50 ml dla nich to za mało za 3 godziny znowu jak zje mniej jak 50 ml to mam dzwonić do położnej
Kochana spadek do 10%to norma, a nawał to w 3 dobie lub 4ej będziesz mieć.Wazyl 2960 i mierzy 54cm. Teraz niewiem jeszcze ile spadl z wagi. Karmienie idzie ale slabo slysze przelykanie... Wiec niewiem czy je czy sie bawi....juz mi coso mieszance mowia;(
Teraz to i tak niemoge jej karmić piersią tylko odciągac ma 6 dni po 3 dniach spadła dużo później przybrała 40 gr wczoraj waga stanęła a dziś spadła 40 grMoje warszawskie, ale w poniedziałek 12
A może spróbuj karmić częściej, mój nigdy nie jadł jak w zegarku.
Jak odciagalam, na początku, czasami dopychał jeszcze 20 ml, innym razem nie chciał.
Przecież nawet mm nie zawsze dziecko zjada taką samą ilość.
Ile Twoja córka już ma?
11% tzn spadła od porodu, przez cały czas spada z wagi. A te posiłki są co 3 godziny od rozpoczęcia czy zakończenia jedzenia? Czy położna sprawdzała wedzidełko małej?
Nie mam żadnej diety staram się jesc zdrowe rzeczy na śniadanie bulki pełnoziarniste ż serem zoltym wędlina mąż mi gotuje obiadki niesmazene pieczone mięso itd ja mam dużo mleka po sesji 10 minut odciagaczem 60 ml