reklama
Mama Zuzi i Antosia
Fanka BB :)
No wreszcie się doczekałaś!O 1.34 przyszła po 2,5h na świat Michasia. Ma 55cm, waży 3500g. Ja trochę popekalam. Od początku piastki w buzi a potem cycus. Pierwsza kupka juz za nami.
Gratulacje kochana!!!
Teraz cieszcie się sobą, a jak już odpoczniesz to wstaw focie Michasi!!![emoji173][emoji173][emoji173]
Płomyk*
Gratulacje. Ekspresowo poszloO 1.34 przyszła po 2,5h na świat Michasia. Ma 55cm, waży 3500g. Ja trochę popekalam. Od początku piastki w buzi a potem cycus. Pierwsza kupka juz za nami.
Mirakulum
O 1.34 przyszła po 2,5h na świat Michasia. Ma 55cm, waży 3500g. Ja trochę popekalam. Od początku piastki w buzi a potem cycus. Pierwsza kupka juz za nami.
super wieści . wreszcie Tulisz Michasie!! Zdrówka i Gratulacje!!
Gratulacje! [emoji4]O 1.34 przyszła po 2,5h na świat Michasia. Ma 55cm, waży 3500g. Ja trochę popekalam. Od początku piastki w buzi a potem cycus. Pierwsza kupka juz za nami.
Mama Zuzi i Antosia
Od godziny męczą mnie okrutne skurcze co ok 3 minuty. Zaczyna brzuch i idzie na krzyż-po prostu bajka.
Mam nadzieję, że to jest już to, bo jak mają tak napierniczać przepowiadające, to ja dziękuję.
Mam nadzieję, że to jest już to, bo jak mają tak napierniczać przepowiadające, to ja dziękuję.
Trzymam kciuki żeby to było TO i szybko się rozwinęło! [emoji6]Od godziny męczą mnie okrutne skurcze co ok 3 minuty. Zaczyna brzuch i idzie na krzyż-po prostu bajka.
azamamew
Oby to było to. Trzymam kciuki.Od godziny męczą mnie okrutne skurcze co ok 3 minuty. Zaczyna brzuch i idzie na krzyż-po prostu bajka.
Mama Zuzi i Antosia
Oj bardzo bym chciała, ale nie chcę się zawieść.Oby to było to. Trzymam kciuki.
A Ty kochana odpoczywaj, w końcu kosztowało Cię to wszystko mnóstwo wysiłku
reklama
Igorowelove
Moderatorka
Gratulacje!! [emoji173]️O 1.34 przyszła po 2,5h na świat Michasia. Ma 55cm, waży 3500g. Ja trochę popekalam. Od początku piastki w buzi a potem cycus. Pierwsza kupka juz za nami.