Wychodzę z założenia, ze zamiast wkręcać sobie różne historie, warto podjechac na IP, o ile oczywiscie czujesz, ze dzieje sie coś innego niż dotychczas. Nie wiem czy wszędzie są takie standardy, ale mi zrobiono KTG, USG, badanie szyjki i badanie papierkiem. W dwóch różnych szpitalach- na Karowej i w Sw Zofii.
reklama
Obyś miała rację [emoji3]Oj coś czuję, że jak się zaczną te porody to nie nadazymy z gratulacjami
Weronikakrz
Fanka BB :)
A ja dalej mam skurcze poszłam na spacer bo nie pada i zrobiło się przyjemnie może coś ruszy ż rozwarciem jak siedzę to mam wrażenie że zaraz mi za przeproszeniem tyłek rozerwie i bądź tu człowieku spokojny wyzywam się na mężu bidulek on się stara a tu taka wredna baba syn mnie też dziś pytał co mnie boli strasznie źle się czuje sorki że tak narzekam ale te skurcze mnie wykoncza
MangoWawa
A ja dalej mam skurcze poszłam na spacer bo nie pada i zrobiło się przyjemnie może coś ruszy ż rozwarciem jak siedzę to mam wrażenie że zaraz mi za przeproszeniem tyłek rozerwie i bądź tu człowieku spokojny wyzywam się na mężu bidulek on się stara a tu taka wredna baba syn mnie też dziś pytał co mnie boli strasznie źle się czuje sorki że tak narzekam ale te skurcze mnie wykoncza
Współczuję, ale dzięki temu coraz blizej do porodu. Kiedy kazali Ci wroc do szpitala?
Mama Zuzi i Antosia
Wybaczcie ale mnie to śmieszy, ten wolny dzień. Niestety nie dla wszystkich czy handel czy produkcja muszą zapieprzać...wiem, że nie ma złotego środka, ale doceniać tylko szkoły i biura???no sorkiTak i tylko w tym roku, wyjatkowo, żeby odpocząć po niedzielnych obchodach
Współczuję Ci kochana. Mąż zapewne jest wyrozumiały i przetrwa te trudne chwile.A ja dalej mam skurcze poszłam na spacer bo nie pada i zrobiło się przyjemnie może coś ruszy ż rozwarciem jak siedzę to mam wrażenie że zaraz mi za przeproszeniem tyłek rozerwie i bądź tu człowieku spokojny wyzywam się na mężu bidulek on się stara a tu taka wredna baba syn mnie też dziś pytał co mnie boli strasznie źle się czuje sorki że tak narzekam ale te skurcze mnie wykoncza
Może włącz sobie jakąś muzyczkę i kolysz biodrami, delikatne przysiady. Kurcze tak bardzo bym chciała byś już urodziła, bo ileż można się męczyć!!!
Paulianna89
@Mama Zuzi i Antosia mam dokładnie takie samo zdanie na temat tego dnia wolnego jak Ty [emoji16]
reklama
Kelyana
Znam ten ból, u mnie cały dzień skurcze a szyjka ma to w nosie. Na razie podpięli mi magnez żeby się uspokoiło. Ciekawe ile tak się będziemy bujać obieA ja dalej mam skurcze poszłam na spacer bo nie pada i zrobiło się przyjemnie może coś ruszy ż rozwarciem jak siedzę to mam wrażenie że zaraz mi za przeproszeniem tyłek rozerwie i bądź tu człowieku spokojny wyzywam się na mężu bidulek on się stara a tu taka wredna baba syn mnie też dziś pytał co mnie boli strasznie źle się czuje sorki że tak narzekam ale te skurcze mnie wykoncza