reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

Wychodzę z założenia, ze zamiast wkręcać sobie różne historie, warto podjechac na IP, o ile oczywiscie czujesz, ze dzieje sie coś innego niż dotychczas. Nie wiem czy wszędzie są takie standardy, ale mi zrobiono KTG, USG, badanie szyjki i badanie papierkiem. W dwóch różnych szpitalach- na Karowej i w Sw Zofii.

reklama
A ja dalej mam skurcze poszłam na spacer bo nie pada i zrobiło się przyjemnie może coś ruszy ż rozwarciem jak siedzę to mam wrażenie że zaraz mi za przeproszeniem tyłek rozerwie i bądź tu człowieku spokojny wyzywam się na mężu bidulek on się stara a tu taka wredna baba syn mnie też dziś pytał co mnie boli strasznie źle się czuje sorki że tak narzekam ale te skurcze mnie wykoncza

A ja dalej mam skurcze poszłam na spacer bo nie pada i zrobiło się przyjemnie może coś ruszy ż rozwarciem jak siedzę to mam wrażenie że zaraz mi za przeproszeniem tyłek rozerwie i bądź tu człowieku spokojny wyzywam się na mężu bidulek on się stara a tu taka wredna baba syn mnie też dziś pytał co mnie boli strasznie źle się czuje sorki że tak narzekam ale te skurcze mnie wykoncza

Współczuję, ale dzięki temu coraz blizej do porodu. Kiedy kazali Ci wroc do szpitala?

Tak i tylko w tym roku, wyjatkowo, żeby odpocząć po niedzielnych obchodach
Wybaczcie ale mnie to śmieszy, ten wolny dzień. Niestety nie dla wszystkich czy handel czy produkcja muszą zapieprzać...wiem, że nie ma złotego środka, ale doceniać tylko szkoły i biura???no sorki
Współczuję Ci kochana. Mąż zapewne jest wyrozumiały i przetrwa te trudne chwile.
Może włącz sobie jakąś muzyczkę i kolysz biodrami, delikatne przysiady. Kurcze tak bardzo bym chciała byś już urodziła, bo ileż można się męczyć!!!

Brzuszek coraz niżej mam wrażenie [emoji848] wasze też już nisko ? [emoji4]
20181024_152606~2.jpg

Załączniki

• 20181024_152606~2.jpg
    20181024_152606~2.jpg
    38,9 KB · Wyświetleń: 340
reklama
Znam ten ból, u mnie cały dzień skurcze a szyjka ma to w nosie. Na razie podpięli mi magnez żeby się uspokoiło. Ciekawe ile tak się będziemy bujać obie :)

Do góry