Ewela2805
Fanka BB :)
Dziękuję Wam wszystkim ! :-*
Gdyby nie wy, nie miałabym do kogo buzi otworzyć...
Gdyby nie wy, nie miałabym do kogo buzi otworzyć...
U mnie też dziś powiadomienia nie wyskakują, nawet odinstalowalam aplikacje i spowrotem zainstalowałam ale nic to nie zmieniło :/ ..Kurde nie mam dziś powiadomień o nowych postach [emoji849]
Dziewczyny w szpitalu trzymam za Was kciuki, ważne że jesteście pod ciągłą kontrolą. Będzie dobrze! [emoji4]
@Ewela2805 współczuję tych przeżyć. Masz rację, zostań w szpitalu z córką i sama się nią zajmij, bo z tego co piszesz to średnio tam o nią dbają.
U mnie 2 tygodnie do terminu a chyba nic się nie szykuje. Myślałam że może dziś coś się ruszy w związku z tą pełnią ale chyba jednak nie [emoji57] wczoraj i dzisiaj miałam skurcze tak co 8-9min przez 2 godziny ale wszystko się rozchodzi. Także dziewczyny, które chcą już urodzić a dzieci się nie spieszą łącze się z Wami [emoji5]
Właśnie sonda dla wygody i tyle. Bo małej na ręce nie muszą brać, karmić, zmieniać pampersa jak śpi tylko podlaczaja jej jedzenie i niech dalej śpi... Paranoja jakaś!!! Ja się pytam kiedy wyjdzie mała a oni jak nauczy się sama jeść bo wszystkie wyniki w normie do dnia dzisiejszego i od porodu. A ja że to czemu nie próbujemy jej uczyć!? To zamilkła pielegniarka i spuscila głowę, to się pytam czy z sondą mam ją do domu wziąść !??? Bo kuzwa już nie wiedziałam co mówić! To ona mówi że to nie możliwe (przecież wiem tylko do cholery dajcie mi ją do cycka!!) A nie nawet z butelki im ciężko!!!! Więc idę. Muszę.Mysle, ze to najlepsza decyzja jaka moglas podjac. Ja to bym to jutrzejsze sprzatanie olala i od rana byla juz w szpitalu. Czyli z ta sonda to jest tak, ze oni jej uzywaja z wygody a nie koniecznosci. Masakra jakas. To jak ma sie dziecko saac nauczyc, no i przede wszystkim u wczesniakow jest problem z tym ze jak ssie to czasami zapomina oddychac i to w szpitalu powinno zostac wylapane. Kochana, jedz, zawalcz o swoje i swoja dziewczynke. Jak bedzie miala Ciebie blisko siebie to szybciutko bedzie gotowa do wyjscia, zobaczysz. Tymczasem spokojnie, plan juz jest, wiec wszystko po kolei i do przodu malenka
Ten personel jak ja tam będę to niech nawet do nas nie zachodzi do pokoju ! Po pognam odrazu. Chyba że pediatra !@maksimas jak pisałaś, że Mała się tak rusza to razem z Tobą miałam nadzieję, że się obróciła. Mamy jeszcze trochę czasu, trzymam kciuki za obrót
Znowu ten sam szpital? Oby tym razem nie było takich przypałów jak ostatnio. Trzymam kciuki za Was
@Ewela2805 może się przemęczysz tam z niewygodnym spaniem, ale przynajmniej będziesz miała córkę na oku i personel też. Powodzenia
Co do łóżeczka to ja nie będę ubierała przed pójściem do szpitala, żeby się nie kurzyło. Przygotuję mężowi prześcieradło, ochraniacz na materac i osłonkę na przewijak. Założy je przed naszym przyjściem do domu
Trzymam kciuki, pisz jak coś!! :-*U mnie mlody na wizycie kontrolnej mial tetno 180. Przyszykowali mnie jak do ciecia, nie jem, moge tylko pic, ale ktg o 19 wyszlo lepszs i na razie czekają. Ciekawe czy mi o 21 zrobia to ktg i czy mnie potna dzisiaj czy nie.
Muszę dac, brak mi siły już dziś, mam nadzieję że jutro obudzę się z większą siłą niż dziś mam. Muszę.Ewelina jesteś mega silną babką. Z zazdrością czytam jak dzielnie walczysz dla małej. Chciałabym mieć tyle siły co Ty i pozostałe matki wcześniaków. Jeszcze chwila i wyjdziecie. Dasz radę bo jak nie Ty to kto?