Dita, laktator nigdy nie wyciągnie tyle mleczka ile dziecko gdzie nie czytałam to zawsze było napisane, że poprzez odciąganie nie da się zmierzyć ile jest mleka w piersi [emoji848]
Naprawdę? [emoji848]
Ale i tak chyba powinno być tego więcej zebym mogła odciągnąć na czarna godzinę,...teraz to niemożliwe po prostu. Zobaczę co dalej [emoji106][emoji5]
Dzięki za polecenie grupy [emoji106]Zazdroszczę Wam tych maluszków u mnie cisza. W środę idę na wizytę i jestem ciekawa czy Młody został z głową na dole.. Tak się przemieszcza cały czas, że już nie mam pojęcia czy to głowa czy tyłek Rusza się non stop, boję się, że będzie tak samo jak przyjdzie na ten świat. U Was się to sprawdziło - kiedy był aktywny w brzuchu to w tych samych porach jest teraz?
A odnośnie karmienia:
@Dita polecam Ci grupę zamkniętą Karmiące Wrocław na facebooku (chyba nie jesteś z Wrocławia, ale to nie przestępstwo). Zapisałam się do tej grupy ostatnio i naprawdę dużo fajnych informacji dla siebie wyciągnęłam. Kobiety piszą o swoich problemach i wymieniają się doświadczeniami. Sporo osób jest w tej grupie.
Trzymacie/trzymałyście dzieci do odbicia po karmieniu ?
Mój sie ruszał bardzo często.. a pierwsza dobę po wyjściu przespał [emoji23]
Choć w domu już nie jest tak wesolo [emoji16]
Ale to chyba jakas pomyłka? Wyglada jakby cos im sie popsuło [emoji33]W tamtym tygodniu lekarz pobierał mi wymaz gbs. Dostałam dojście do obejrzenia wyniku przez internet. No i wynik jest! Ale co z tego jak napisane jest po 'chinsku'. Czyli tak czy siak musze wysłać męża do przychodni po odbiór.
Może któraś z Was zna ten język?