Dziewczyny jak to jest z tym ktg każda ciężarna ma czy tylko jak są jakieś wskazania?
w poprzednich ciążach w takim terminie jak teraz jestem jeździłam już na KTG do szpitala, teraz nic mi nie zalecał takiego.
@FiLi88 to super, że na wizycie ok[emoji4]
Zgodnie z tym, że trzeba się skurczami pochwalić żeby się rozeszły to poskarżę się Wam że znowu mnie meczą przepowiadacze paskudne. Tylko mała tak naciska w dół, że mnie za przeproszeniem dupa boli na skurczu[emoji23] masakra jakaś... I mam nadzieję, że zaraz przejdą
Z tym chwaleniem się o skurczach to różnie bywa, np.
@ONAONAONA pisała o skurczach i urodziła, więc u niej tak to nie działało hehhehe
@majacyr powiem tak, Głupia psita z tej Twojej kuzynki, niech buja wroty i zajmie się swoimi sprawami. W dupie była i ***** widziała, ale mądrzyć się potrafi.
@FiLi88 tak zaciskałam i dalej zamierzam
Jutro okulista z dziećmi a w poniedziałek dentysta. W przyszłą sobotę lub niedzielę idziemy do kina z dziećmi
Po seansie mogę rozluźnić pośladki hehehehhe A tak poważnie, to ja sobie mogę zaciskać a i tak natura zrobi to co potrzebne
@Dita_333 nie wiem co znaczy, że druga pierś jest inna, ale może sutek jest zbyt krótki?? Jeśli tak to jest taka stara metoda ze strzykawką. Musisz obciąć tą końcówkę co się wkłada igłę i wsadzić tam sutek, następnie odciągać tłok-takie wyciąganie sutka. Są kobiety którym to pomogło i wtedy może będzie łatwiej małemu chwycić i ruszy z kopyta. Zawsze można spróbować
I tez jestem tego zdania-nic na siłę. Najważniejsze (siarę) już dałaś małemu, a teraz nawet jak za długo nie będziesz karmić to i tak jesteś wspaniałą mamusią
Na prywatnym wstawiłam fotkę mojego pierwszaka