reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Mi się właśnie zdarzają takie bóle też się obawiam ale trzeba być dobrej myśli Kochana;)
We wtorek mam wizytę mam nadzieję że wszystko jest dobrze to bedzie moja pierwsza wizyta od zrobienia testu a u Ciebie który tydzień

Szczęśliwa Mama [emoji176][emoji176]od 5 lat [emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
We wtorek mam wizytę mam nadzieję że wszystko jest dobrze to bedzie moja pierwsza wizyta od zrobienia testu a u Ciebie który tydzień

Z tego co liczyłam to 5tydzien u lekarza jeszcze nie byłam jutro będę dzwoniła żeby się zapisać

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Z tego co liczyłam to 5tydzien u lekarza jeszcze nie byłam jutro będę dzwoniła żeby się zapisać

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
A kiedy ostatnia @ miałaś ja 21 i wychodzi mi 4 T i 5 dni jakoś tak

O dziewczyny, to my bardzo blisko terminowo jestesmy :)
U mnie ostatni @ 20/02, wedlug moich wyliczen dzis jestem w 5 tygodniu (dzis dokladnie 4t 6d). Wstepna wizyta w czwartek, ale jestem prawie pewna, ze jeszcze nic sie na niej nie dowiem. A Wy robilyscie juz kilka razy bete? Ja zrobilam w piatek i sie zastanawiam kiedy teraz isc ponownie, ktoras z dziewczyn pisala, ze najlepiej co parzysta ilosc dni, ale nie wiem czy ja wytrzymam do wtorku ;) Juz bym chciala wiedziec cos wiecej, nie lubie czekac ;)

O dziewczyny, to my bardzo blisko terminowo jestesmy :)
U mnie ostatni @ 20/02, wedlug moich wyliczen dzis jestem w 5 tygodniu (dzis dokladnie 4t 6d). Wstepna wizyta w czwartek, ale jestem prawie pewna, ze jeszcze nic sie na niej nie dowiem. A Wy robilyscie juz kilka razy bete? Ja zrobilam w piatek i sie zastanawiam kiedy teraz isc ponownie, ktoras z dziewczyn pisala, ze najlepiej co parzysta ilosc dni, ale nie wiem czy ja wytrzymam do wtorku ;) Juz bym chciala wiedziec cos wiecej, nie lubie czekac ;)
Ja nie robiłam w zadanej ciazy nie robiłam

Hej :) chetnie do Was dolacze jesli mozna :) test robilam w srode, dwie grube czerwone krechy od razu. W ten sam dzien polecialam na bete 4854 a w piatek 7636. W czwartek mam wizyte i juz nie moge sie doczekac, aby potwierdzic ze wszystko jest ok :)

Super :) gratulacje [emoji173]️

ckai9jcgk2p5w1e9.png

reklama
Do góry