azamamew
Fanka BB :)
I myślisz, ze co? [emoji3] uratuje to cię przed byciem zła teściowa? [emoji23] chyba to od nas zależy tez, a nie tylko od połówek naszych dzieci [emoji106] moja matka ma trzech zięciów... i każdy otrzepuje sie na samą myśl o niej [emoji85][emoji23][emoji85][emoji23]
Haha a nie bylo obrazka w drugą stronę? Jak ci pierwsze dalo popalić, to drugie wynagrodzi spokojem? [emoji23]
Moja siostra ma stopy po ciąży rozmiar większy [emoji86] z 36 teraz nosi 37 [emoji28]
A to od jakiego masz lekarza L4? Mi przedłuża co wizytę mój ginekolog... teraz mam do wtorku i na wizycie przedłuży mi o kolejne 3tygodnie- gdzie będzie do 39+5 i mam nadzieję, że urodzę w tym czasie[emoji23]
Super, że przestawienie pokojow sie w końcu udało [emoji106] a ty nie glodz się tak długo[emoji86] trzeba regularnie jesc [emoji5]
Jak masz donoszoną ciąże i wszystko dobrze to chyba można sie seksić[emoji16] najwyżej urodzisz, ale to już bezpieczny termin..a możesz też szaleć z mężem i dalej chodzić w ciąży, bo dziecko będzie wolalo sobie poczekać [emoji57]
Teściowa z piekła rodem [emoji49]
Olać ciepłym moczem[emoji3] ale skoro taka z niej teściowa, to czy dobra z niej matka? Pytanie refleksyjne...
Wiesz może nie uratuje, ale...Wiem, że to różnie bywa, ale każdy z nas jest w jakiś sposób wychowywany. I ja mogę tak powiedzieć, że dogaduje się ze swoją mamą, bo byłam przez nią wychowywana i jestem "taka sama". Moja teściowa ma ten problem, że jej córka niepełnosprawna, syn no cóż nie jest w ciąży, nie kupuje ubranek dzieciom, nie prowadzi domu i nie zajmuje się tym podobnym babskim sprawami, a ja jestem inna, inaczej wychowana no i niestety prowadzę dom i zajmuje się dzieckiem (potem dziećmi) jak mnie wychowano, mamy inne poglądy inne rzeczy nam się podobają. Więc mam nadzieję (bo pewności nie mam), że kiedy przyjdzie czas dorosłości i wnuków to znajdziemy wspólny język.