Koziunia
Zaangażowana w BB
Nowa sytuacja i każdy jest przerażony. Ja też się bardzo boję ale tak sobie myślę czasem... noszę w sobie malutkiego człowieka który na prawdę nie jest niczemu winien. I skoro już się tak stało to trzeba brać się w garść i podołać wyzwaniu. Dać mu wszystko co najlepsze i Mocno Kochać [emoji4]U mine jest podobnie, nigdy nie przepadalam za dziecmi, nigdy ich nie planowalam. 2 lata temu poszlam sobie zrobic badania kontrolne i okazalo sie ze dzieci miec nie bede a tu prosze... niespodzianka. Dzisiaj 33 tc a ja jestem coraz bardziej przerazona. To chyba hormony, bo mam skrajne uczucia. Raz sie ciesze, ze dostalam taka szanse... a raz tak bardzo sie boje. No coz.. zycie pokaze jak to bedzie. Tak jak Ty chce byc kochajaca mama, przyjaciolka, chce by zawsze wiedziala ze moze na mnie liczyc. Chce nauczyc ja szacunku do drugiego czlowieka. Tak bardzo chcialabym, by miala lepsze zycie odemnie. Chyba najbardziej boje sie tego, ze historia lubi sie powtarzac i kiedys spotka ja to samo co mnie teraz..
Kochana jestem pewna że będziesz wspaniałą mamą!