piorunem
Fanka BB :)
To u mnie L4 wzmogło biegunki i bolesne skurcze [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
A mnie L-4 wysłało do szpitala ;p
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To u mnie L4 wzmogło biegunki i bolesne skurcze [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ja nie w domku niestety.. [emoji17] I nie wyjdę do porodu napewno, bez wód mnie nie puszczą bo pilnują tutaj leków, i żebym żadnej infekcji nie dostała..
Ciekną trochę, się uzupełniają na bieżąco ale i wyciekają, nie w dużych ilościach, ale wczoraj miałam jeden mocniejszy skurcz to chlupneło znowu..
Ja też sie boje że zostanę październikową mamą, 2 dzień na magnezie 3x 50 ml i stetydach na płucka wczoraj skurcze i szyjka 10mm, a po takiej dawce magnezu już słabo i ciężko
Ha ha ha to samo pomyślałam.... Bo nie widzę takiej możliwości [emoji28][emoji28][emoji28]Ale jak je tam zauważyłaś w ogóle?[emoji85]
Dlatego ja nie wezmę l 4A mnie L-4 wysłało do szpitala ;p
Myłam się tam i wyczułam takie rozejście skóry jak na brzuchu, nie widziałam tego, ale potem się wymacałam i są takie z dwóch stron chyba 2 rozstępy. Nie tak centralnie przy samym odbycie, na pośladku, ale jakby schowane, nie widać ich jak się obróceHa ha ha to samo pomyślałam.... Bo nie widzę takiej możliwości [emoji28][emoji28][emoji28]
Też bardzo mnie zastanawiało jak je zobaczyłaś, ale już doczytałam. Ja nic u siebie nie czuję. Jedynie hemoroidy jak czasami wylezą [emoji6]Dziewczyny. Rozstępy przy odbycie. Zauważyła któraś z Was u siebie? Bo ja właśnie odkryłam i jestem zdziwiona skąd się tam wzięły...
Może to przepowiadajace, a może już pomalutku się zaczyna. W przyszłym tygodniu skończysz chyba 37tc, więc już nadchodzi ten czas [emoji6] informuj nas na bieżąco bo to bardzo ekscytujące [emoji16][emoji16][emoji16]Dzień doberek... U nas w nocy pogodowy armagedon [emoji33] wiało tak, że już oczami wyobraźni widziałam jak dach zrywa, a później jak grad walnął to myślałam, że szyby powybija [emoji33] młody przerażony, stary w[emoji879][emoji879][emoji879][emoji879]iony że młody znów do nas przylazl, a matka obolała... Wieczorem łapały mnie trochę skurcze, nawet zaczęłam mierzyć czas, bo trochę ich było i takie w sumie bolesne, stwierdziłam, że muszę iść spac żeby mieć siłę na ewentualny poród [emoji23] i się skurcze rozeszły.. teraz boli mnie brzuch, normalnie jakbym miała okres [emoji85]