reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Wow! Prawie 3kg pod sercem już masz
emoji5.png
spory kawał chłopa
emoji7.png
a kiedy byłaś ostatnio? Dwa czy trzy tygodnie temu? I miałaś 2300 wtedy? Czyli 700 gr w 2tygodnie? Nawet nie wiedziałam, że dziecko moze tak szybko przybierać w brzuchu
emoji33.png
trzymaj się jakoś, mimo wszystko bliżej jak dalej... zawsze istnieje jakiś margines błędu, choć dziecię raczej na pewno będziesz mieć duże
emoji106.png
chcesz jednak SN rodzic? Nie decydujesz sie na cc z taka wagą?
emoji85.png

Ja też prałam w swoim proszku
emoji106.png
ob będzie mial ciuszki ze szpitala na sobie, będzie leżał ze mna na łożku moim tez, a watpie by wszystko prali w dzidziusiowym proszku
emoji33.png
ostatnio tez tak prałam...
emoji5.png

Jak często masz skurcze? Połóż sie i weź magnez. Tylko odpoczywaj
emoji5.png
emoji106.png

takochana, wczesniej wyszlo 2355 g i wiem że to orientacyjne ale czuję że młody idzie śladem rodzeństwa także na małego babla się nie nastawiam oO ..byle zdrowe
a o porodzie niby mam jeszcze czas porozmawiać także zobaczymy ..nastawiam się na CC

Ja też sprawdziłam ale u mnie zawsze to samo [emoji17] Straszna niedowaga ale ja całe życie mam niedowage na swój wzrost [emoji28][emoji28] (co zawsze było ogromnym kompleksem..) Ale może temu mi tak ciężko chodzić i te problemy z nogami mam, bo teraz brzuszek jest i organizm nie przyzwyczajony że jest "ciężar".. Powinnam ważyć tyle co tu napisane jest czy jak ?? Bo nie rozumiem do końca [emoji17] Waze 57kg... [emoji17] Zobacz załącznik 899947

tutaj w tabelce waga ale przeciez każdy ma inny wzrost chociazby to inaczej się będzie ważyło ... 57 wazysz a wzrostu ile masz? pozAtym. jeśli młode zdrowe i przyrasta w normie to czym tu się martwic

a teraz pomyślałam ..
wpisywalas tam swoje dane i taki co wynik wyszedł??

Ma któraś z Was wysoki puls? Ciśnienie w porządku, ale było mi trochę tak jakby słabo, zmierzyłam ciśnienie i puls miałam 104, potem 103, 96, 97. To ostatnie to już po tym jak leżałam. Niby nie dużo, ale czy nie jest to niepokojący wynik?

Witajcie od 4ej nie śpię, bo mąż jak wrócił z pracy włączył tv i mnie obudził.
On po 2 minutach chrapał a ja już nie.
W nocy ok, ale jak się obudziłam to mnie skóra zaczęła swędzieć.
Czekałam do 5ej, żeby lek był 8 godzin na skórze.
Potem się wykąpałam, nasmarowałam sterydem i już nie śpimy.
Tzn Mati o 4ej jak się obudziłam to on też, z pół godziny się wiercił.
No i o 7ej znów zaczął się wiercić i tak sobie ćwiczy z przerwami.
Jest troszkę lepiej, ale nadal się trochę drapie.
Obcięłam całkiem pazury, bo nie mam innego wyjścia.

Ktoś dziś wizytuje?
Ojjj biedna jestes z tym swedzeniem,oby przeszlo....

Ma któraś z Was wysoki puls? Ciśnienie w porządku, ale było mi trochę tak jakby słabo, zmierzyłam ciśnienie i puls miałam 104, potem 103, 96, 97. To ostatnie to już po tym jak leżałam. Niby nie dużo, ale czy nie jest to niepokojący wynik?
Serce ma więcej krwi do przepompowania i bije szybciej ;) u mnie też tak szybko stuka jak u Ciebie :) dziś rano-93, w poludnie-97 i wieczor-98 :)

reklama
takochana, wczesniej wyszlo 2355 g i wiem że to orientacyjne ale czuję że młody idzie śladem rodzeństwa także na małego babla się nie nastawiam oO ..byle zdrowe
a o porodzie niby mam jeszcze czas porozmawiać także zobaczymy ..nastawiam się na CC

tutaj w tabelce waga ale przeciez każdy ma inny wzrost chociazby to inaczej się będzie ważyło ... 57 wazysz a wzrostu ile masz? pozAtym. jeśli młode zdrowe i przyrasta w normie to czym tu się martwic

a teraz pomyślałam ..
wpisywalas tam swoje dane i taki co wynik wyszedł??
Wpisalam tylko wagę sprzed ciąży 54kg i wzrost aktualny 180cm i który tydzień i to mi wyskoczyło..
Teraz 57 wazylam ponad 3 tygodnie temu, idę na wizytę w sobotę, ale zawsze mówił że wszystko prawidłowo, a to że chuda jestem to zawsze byłam i tyje w ciąży, nie chudne, a malutka rozwija się prawidłowo więc chyba nie ma problemu ale dla pewności i spokoju się go spytam czy napewno.. przy ostatnej wizycie miała 1.100kg i 34cm [emoji4] Teraz zobaczymy w sobotę [emoji4]

Do góry