Kurde, ale to nie moze tak być do końca ciąży [emoji853] chyba trzeba cos z tym zrobić ... moze udaj sie do jakiegoś fizjoterapeuty?
Kciuki za wizytę w sobotę [emoji5] szybko minie czas i zobaczysz swojego bobasa [emoji106]
Ja chyba gruboskórna, bo mnie nic nie boli ani podczas badania, ani po.. moze teraz w ciazy bardziej odczuwam badanie, ale jest ok [emoji106]
Może połóż sie spać z młodą razem z kurami i spij do oporu.. mój jak był młodszy i był chory to mimo wszystko lepiej spał blisko mamy... [emoji5] a ja nie musiałam wstawać, bo prawda jest taka, że jak choroba jest to tylko mamusia moze utulić i ukoić ból czy katarek... [emoji5]
Chyba, że maz da rade, to spij sama,ale idz spać szybciej i zabroń sie budzić [emoji106]
@Balonsbalons
To straszne przez co musiałaś przejść... naprawdę [emoji20] dobrze, że jesteś w szpitalu to cię przebadają i mogą kontrolować twój stan... a to nie ty mialas cały czas ten cukier taki w kosmos po posiłkach? Co lekarka kazała ci tak czekać z tym i nic nie robić? Może tu coś nie zagrało i organizm się wyczerpał... a co z synkiem? Pewnie tęsknisz za nim? Z twoja mamą jest?