reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Cześć dziewczyny!
Dziś mnie w środku bolało podczas aplikacji luteiny i od razu po brzuch twardy i bolesny. Ależ mnie to drażni.

Obchodzimy dzień chłopaka i dzień kobiet również. Zawsze jest jakiś drobiazg. Albo wspólny fajny obiad, coś co bardzo lubimy, a rzadko jemy. Ja mam dwóch mężczyzn, drogich prezentów raczej nie kupujemy na takie drobne okazje.

Dziewczyny A ja z innej beczki [emoji6] obchodzicie dzień chłopaka? To już niedługo a ja totalnie nie mam pomysłu co narzeczonemu kupić [emoji28]
Mój musiał wybrać czy chce obchodzić dzień chłopaka czy mężczyzny :D Braciom zrobię jakiś mały upominek na 30 września, reszta Mężczyzn z rodziny dostaje upominki 10 marca :D

Mój musiał wybrać czy chce obchodzić dzień chłopaka czy mężczyzny :D Braciom zrobię jakiś mały upominek na 30 września, reszta Mężczyzn z rodziny dostaje upominki 10 marca :D
Właśnie! Kurcze to nie sprawiedliwe! Panowie mają dwa święta 10 marca i 30 września! Muszę mojemu też powiedzieć, żeby podjął decyzję [emoji23]

Cześć dziewczyny!
Dziś mnie w środku bolało podczas aplikacji luteiny i od razu po brzuch twardy i bolesny. Ależ mnie to drażni.

Obchodzimy dzień chłopaka i dzień kobiet również. Zawsze jest jakiś drobiazg. Albo wspólny fajny obiad, coś co bardzo lubimy, a rzadko jemy. Ja mam dwóch mężczyzn, drogich prezentów raczej nie kupujemy na takie drobne okazje.
@Mama Zuzi i Antosia używasz aplikatora? Ja od czwartku biorę luteine, ale wkładam palcem..

reklama
@Balonsbalons bardzo fajny wózek i w dobrej cenie.

Nie trać nadziei, będę trzymała kciuki za rozprawę.
Daj znać po usg jak tam?

@Kelyana wiem, to wkurzające, ale to dla dobra Ciebie i Twoich córeczek.

@LassHa to teraz troszkę odpocznij.
Ważne, że już remont masz za sobą.

@Dusia ja to nawet nie wiem jak coś kupić, żeby się nie zorientowali, bo głównie mąż robi zakupy.
U mnie kosmetyki zawsze się przydają.
Chłopaki lubią, tylko nie wiem jaki zapach młodemu kupić?
Może dziewczyny by im kupiły.

@Igorowelove brawo :)
Ja w poniedziałek idę do labo.
A raczej jadę taxi, bo mąż ni z gruchy ni z pietruchy sprzedał autko.

Wczoraj mi coś odbiło i po kąpieli posmarowałam się nivea baby, bo miałam strasznie suchą skórę na biuście i brzuchu to i machnęłam sobie po całości i normalnie zasnęłam ?!
No ze 3 razy się drapnęłam ale nie 2 godziny jak ostatnio.

Do góry