Mirakulum
Fanka BB :)
@Ewelina1406 moja gin mówi, że zawsze jak mam wątpliwości, to iść sprawdzić. Ale może mała wkroczyła w jakiś nowy etap, ja też co jakiś czas zauważam inne, nowe zachowanie u swojej. Teraz jak kopie i się wierci to raczej wieczorem, w dzień to są takie przesuwania nóżkami albo wypinanie się, bo rękami to mi w kroczu grzebie Ma częste czkawki, wczoraj nawet zauważyłam coś jakby "oddychanie", nie wiem czy to jakaś moja żyła, czy u niej było widać tętno? Nie wiem czy to możliwe.
Na pewno u Ciebie wszystko jest ok, ale sprawdzić mamy prawo jak coś niepokoi.
Ja jedną paczkę dostałam, a już koszyk znowu zapełniony xD Ale tym razem zamówię jakoś w połowie października, bo to już takie nieszpitalne rzeczy
Wczoraj nie wiem co mnie podkusiło robić barszcz z uszkami xD Przynajmniej mój K był zadowolony xD Ale stać nie dałam rady nad nimi, nie wiem jak ja będę prasować rzeczy. Chciałabym już to mieć z głowy, ale czekam aż mi malowanie zrobią i umeblujemy tak jak już ma być z meblami dzidzi... Ja już czuję jakąś presję czasu. Co do imion to chyba będzie Pola Ja chciałam Liliana, mój chciał Aurelia, ale żadne nie chciało ustąpić xD
no to mi właśnie teraz grzebie tam na dole i czasem aż się zginam a najlepsze jak zaczyna kiedy jadę autem ..ani zmienić pozycji ani nic ... leżenie pomaga bo stanie napewno Nie ...heh
pozAtym wczoraj już nie tyle co siare ..przezroczysty płyn ale żółte mleczko zauważyłam przy tym przybieraniu ... myślę że to normalne ale i tak lekarkę poinformuje LOL
@Koziunia ładne zapasy)