reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Dopiero teraz Was narobiłam. Od wczoraj spędzam czas w kuchni. Piekłam swój pierwszy tort dla narzeczonego, który ma dziś urodziny, mam nadzieje, ze wyszedł. Dobrze, że zaczęłam wczoraj, bo chyba bym nie dała rady zrobić wszystkiego dzisiaj plus jeszcze obiad [emoji3]

Oto pierwszy tort od Zosi dla tatusia
20180912_145617-1.jpg

Załączniki

• 20180912_145617-1.jpg
    20180912_145617-1.jpg
    116,3 KB · Wyświetleń: 350
reklama
Dopiero teraz Was narobiłam. Od wczoraj spędzam czas w kuchni. Piekłam swój pierwszy tort dla narzeczonego, który ma dziś urodziny, mam nadzieje, ze wyszedł. Dobrze, że zaczęłam wczoraj, bo chyba bym nie dała rady zrobić wszystkiego dzisiaj plus jeszcze obiad [emoji3]

Zobacz załącznik 897248
Pięknie Ci wyszedł tort :)

Ja sie dzisiaj wzielam za prasowanie lekko nie bylo wiec zrobiłam to na siedzaco [emoji38] wczoraj wypralam ciuszki a dzisiaj poprasowalam i powiem wam ze mnie boli w krzyżu a najbardziej po lewej stronie przy dupce cos jak rwa kulszowa...

Brawo Mamusia, masz juz to z glowy. Ja jeszcze nic z ciuszkow nie pralam. Na razie poodcinalam wszystkie mozliwe metki i nie wiem jakie rozmiary maja ubranka ;) hehe dobrze ze kupowalismy tylko 56 i 62 ;)
Oby to nie byla rwa, bo skubana potrafi dac popalic jak diabli. Odpicznij, moze pusci.

Zobacz załącznik 897248

Super Ci wyszedl, na pewno bedzie pycha! Uwielbiam takie domowej roboty torty i tez rozkladam prace na dwa dni. Jednego biszkopt, a drugiego reszta.

Zobacz załącznik 897248
Wow ale bym zjadła taki tort. Jest piękny. Orzechowy, czekoladowy czy kawowy???. W sumie każdy bym zjadła :-p

Zobacz załącznik 897248
O kurczaczek piękny i w środku tez brzmi smacznie:)

@FiLi88 dziekuje, dużo lepiej dziś po południu na ktg żadnych poważniejszych spięć czy skurczy. Widać ze leki działają. Myśle ze najwcześniej wyjdę w sobotę, ale wątpię czy sie uda. Myśle ze poniedziałek jest bardziej realny. Pełne działanie leków widać po 2-3 dniach wiec po odłączeniu pompy jutro na pewno będą chcieli mnie obserwować.

Powiem wam, ze wcale nie jest tu źle. Łazienka na 3 osobowej sali, dobry darmowy internet, tv z kablówka, dobre jedzenie, fajna opiekuńcza kadra lekarska i położnicza, trafiłam na super fajne dziewczyny wiec jakoś czas leci. Wiadomo dzień podporządkowany ktg, wizytom, mierzeniom różnych rzeczy ale w wygodzie można się przyzwyczaić. Cieszę się ze wybrałam ten szpital na poród bo dobrze się tu czuje.

Zobacz załącznik 897248
Cudny torcik i w smaku napewno też pyszny [emoji4]

@Paulaaa25 piękny torcik [emoji7] ale bym zjadła [emoji7]

@Kelyana to na pewno polski szpital [emoji23]?

Ja dziś jestem nie do życia... zero energii, za to dzidzia szaleje [emoji16] u nas dziś straszna duchota, nawet do południa z domu nie byłam w stanie pójść, teraz dopiero poszłam bo kubeczek na mocz musiałam kupić. I brzuch mi tak stwardniał, że ledwo do domu doszłam, przez tą duchotę dodatkowo nie ma czym oddychać... już dawno nie miałam tak kiepskiego dnia [emoji17]

reklama
Do góry