reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

Dopiero teraz Was narobiłam. Od wczoraj spędzam czas w kuchni. Piekłam swój pierwszy tort dla narzeczonego, który ma dziś urodziny, mam nadzieje, ze wyszedł. Dobrze, że zaczęłam wczoraj, bo chyba bym nie dała rady zrobić wszystkiego dzisiaj plus jeszcze obiad [emoji3]

Oto pierwszy tort od Zosi dla tatusia
20180912_145617-1.jpg

Załączniki

• 20180912_145617-1.jpg
    20180912_145617-1.jpg
    116,3 KB · Wyświetleń: 346
reklama
Dopiero teraz Was narobiłam. Od wczoraj spędzam czas w kuchni. Piekłam swój pierwszy tort dla narzeczonego, który ma dziś urodziny, mam nadzieje, ze wyszedł. Dobrze, że zaczęłam wczoraj, bo chyba bym nie dała rady zrobić wszystkiego dzisiaj plus jeszcze obiad [emoji3]

Zobacz załącznik 897248
Pięknie Ci wyszedł tort :)

Ja sie dzisiaj wzielam za prasowanie lekko nie bylo wiec zrobiłam to na siedzaco [emoji38] wczoraj wypralam ciuszki a dzisiaj poprasowalam i powiem wam ze mnie boli w krzyżu a najbardziej po lewej stronie przy dupce cos jak rwa kulszowa...

Brawo Mamusia, masz juz to z glowy. Ja jeszcze nic z ciuszkow nie pralam. Na razie poodcinalam wszystkie mozliwe metki i nie wiem jakie rozmiary maja ubranka ;) hehe dobrze ze kupowalismy tylko 56 i 62 ;)
Oby to nie byla rwa, bo skubana potrafi dac popalic jak diabli. Odpicznij, moze pusci.

Zobacz załącznik 897248

Super Ci wyszedl, na pewno bedzie pycha! Uwielbiam takie domowej roboty torty i tez rozkladam prace na dwa dni. Jednego biszkopt, a drugiego reszta.

Zobacz załącznik 897248
Wow ale bym zjadła taki tort. Jest piękny. Orzechowy, czekoladowy czy kawowy???. W sumie każdy bym zjadła :-p

Zobacz załącznik 897248
O kurczaczek piękny i w środku tez brzmi smacznie:)

@FiLi88 dziekuje, dużo lepiej dziś po południu na ktg żadnych poważniejszych spięć czy skurczy. Widać ze leki działają. Myśle ze najwcześniej wyjdę w sobotę, ale wątpię czy sie uda. Myśle ze poniedziałek jest bardziej realny. Pełne działanie leków widać po 2-3 dniach wiec po odłączeniu pompy jutro na pewno będą chcieli mnie obserwować.

Powiem wam, ze wcale nie jest tu źle. Łazienka na 3 osobowej sali, dobry darmowy internet, tv z kablówka, dobre jedzenie, fajna opiekuńcza kadra lekarska i położnicza, trafiłam na super fajne dziewczyny wiec jakoś czas leci. Wiadomo dzień podporządkowany ktg, wizytom, mierzeniom różnych rzeczy ale w wygodzie można się przyzwyczaić. Cieszę się ze wybrałam ten szpital na poród bo dobrze się tu czuje.

Zobacz załącznik 897248
Cudny torcik i w smaku napewno też pyszny [emoji4]

@Paulaaa25 piękny torcik [emoji7] ale bym zjadła [emoji7]

@Kelyana to na pewno polski szpital [emoji23]?

Ja dziś jestem nie do życia... zero energii, za to dzidzia szaleje [emoji16] u nas dziś straszna duchota, nawet do południa z domu nie byłam w stanie pójść, teraz dopiero poszłam bo kubeczek na mocz musiałam kupić. I brzuch mi tak stwardniał, że ledwo do domu doszłam, przez tą duchotę dodatkowo nie ma czym oddychać... już dawno nie miałam tak kiepskiego dnia [emoji17]

reklama
Do góry