Mirakulum
Fanka BB :)
Dzien dobry Mamity,
U mnie tez dzis nocka bez rewelacji. @ONAONAONA jak wstawalam 3ci raz w ciagu godziny na siku, to tez juz liczyc przestalam, bo wczesniej ze dwa razy i nad ranem tez lazilam. No tak mi sie mlody umoscil na pecherzu jak na podusi normalnie. Okno w sypialni otwarte, woda obok lozka do podpijania, bo w ustach susza. Malzonek tez sie przebidzil i tak sie razem przewalalismy, a jak dostal po lapie od brzucha to postanowil z nim przeprowadzic konwersacje, wsadzil glowe pod koldre i z brzuchem dyskusja, ze mamusia chce spac i nie moze tak wojowac. Wylazl i zadowolony mowi do mnie, ale mu nagadalem, cooo?? Hehe takie rewelacje o 4 nad ranem w sypialni
@Dita_333 @Koka27 Wy problemy z kregoslupem przed ciaza, a ja mam straszne migreny. W zasadzie co miesiac bez ciazy mi sie one zdarzaly. A teraz cisza jak makiem zasial. Jest to duza ulga, bo moje migreny to takie z wymiotami i jak na czas nie wezme czegos na prawde mocnego to mam dzien w plecy. Teraz jak tak sobie to analizuje, to mysle, ze one sa powiazane z cyklem miesiaczkowym, a ze okresu brak i gospodarka hormonalna zupelnie inaczej wyglada to mam z paskudna migrena spokoj. Oby tak juz zostalo na zawsze. Tego Wam tez zycze z kregoslupami Cialo kobiety, to jednak jest niesamowite.
HA A ale masz fjnego meza! moj to sie stara ..po protu SPAC hheheh
ale mysle o was ze nie jestem sama
i fajne imie Teodor nie przewinelo mi sie a tyle stron z imionami przejzalam!
Co dziennie na sniadanie jem platki owsiane z jogurtem naturalnym i z jakimis owocami, albo banan albo jagody z malinami. Moje zaparcia to pewnie wynik niedzielnego obiadu. Mialam gosci a ci chcieli zjesc po za domem i skusilam sie na frytki z gyrosem. Wiecej juz tego nie zrobie, pol nocy mialam zgage,heheh A za chlebem nie przepadam, makaronow tez unikam ( chyba ze brazowy)
Nie patrz na swoje humory, to normalne w ciazy. Dobrze, ze masz wyrozumialego meza i sie nie obraza,hahaha Pozdrawiam
ah te humory nasze ... trzeb przetrwac
a to zatwardzenie to jednorazowe to nie tak zle..myslalam ze meczysz sie juz jakis czas wiariatko hehe
antybiotyk tez moe zaburzac flore
grunt ze poza jednym dniem zakorkowania inne sa ok
Ja właśnie wieczory i noce mam najgorsze, a dni to spoko Pewnie dlatego wszyscy tak myślą.
Ciągle słyszę tylko, że zaraz za następne trzeba się brać, bo ciąża mi służy itp. A ostatnio do Męża wieczorem mówię, że jesli kiedykolwiek zdecydujemy się na kolejne dziecko to chyba dopiero jak zapomnę o moich wieczorach i nocach ;p
Brzuch rzeczywiście chyba nie jest największy, bo wszyscy mówią że mały, no i w sumie dalej wszystko robię - paznokcie u nóg też. Pokażę Wam jakieś zdjęcie jak zrobię ;p
nooooo szzesciara hihihihi
noooo ja podciagne noge do siebie,,usiade po turecku ale kaz mi sie zgiac do palcow abym cos widziala to padne hahahaha ,,,, to uciskanie brzucha ewidetnie mnie boli i zaraz mam twardy brzuch jak kamien po takich ekscesach pozycje musza byc wygodne z mnostwem pduszek z plecmi hahahahah i duzo w jednej pozycji tez nie siedze bo zaraz czuje mega dyskomfort bolowy
Ja również będę mamą trójki dzieci [emoji6] jest nas kilka, które będą miały więcej niż dwoje.
Dziewczyny, które po drugim dziecku zamykają fabrykę: u nas też po dwójce była zamknięta hehehe ale jednak otworzyliśmy hehehe dlatego nie ma się co zażekać, w życiu bywa różnie.
haha mi to mow..tez jak urodzilam Amele to zamknelismy definitywnie fabryke.....
i co
8 lat minelo i sie odmienialo z roku na rok az decyzja zapadla
zanik pamieci co do zjebistych deolegliwosci w tym pomaga
ale ja widze ze teraz te dolegliwosci sa bardziej dobijajace jak z dziecmi...czlowiek stal sie deli...k.....asny (wybaczcie)
W ogóle to obudzilam sie dziś o 5 masakra potem jak odprowadzilam mlodego do przedszkola to muslalam ze zasne idac .... Wrocilam myslalam ze jak sie poloze to sie zdrzemba ale nie.. Wiec wstalam ogarnelam w domu . rozbolal mnie łeb wziełam apap.. Teraz czekam na klientke bo staram sie sobie troche dorobic
Zaraz zjem szybki obiad pierożki orkuszowe z kasza gryczana.
tez mam kasze gryczana z miesem sosikiem i buraczki
Balonsbalons a cZym się zajmujesz?
U mnie pani z przedszkola zadzwonila żebym po dziecko przyjechała. Pojechałam o 12. Mówi że jest indywidualista i nie chce się podporządkować, ja to wiem, ale co mam z tą wiedzą zrobić ?
a masz zabrac do domu i placic normalnie za przedszkole tez wymyslila haha
i teraz tez takie odbieranie dzieca wczesniej moze utwierdzic malego w swoim zachowaniu ... oj jest ciezko..tez przez to przechodzilam..o dziwo na poczatku dzieciaki zadowolone a z czasem im sie nie chcialo chodzic ..czyli takie na odwrot
Ale to właśnie nie z pierwszego bierz, na początek podmyc się, ja zawsze jakimś płynem do higieny intymnej myje, susze ręcznikiem, spuszczam pierwszy sik żeby wypłukało cewkę i dopiero z tego drugiego strumienia biorę do próbki. Odkąd tam robię nie miałam już problemów z bakteriami a posiew, który raz robiłam tez wyszedł czysty (tu było poprawne właśnie pobranie)
tez tak robie