Staram sie byc dobrej mysli ale juz sie boje ze to czop lub cos bo takie dziwne te uplawy, ale bylam w srode I ide w przyszlym tyg w poniedzialek to ile mozna latac.
Jakie dziwne upławy[emoji23] wszystkie tu mamy różne wydzieliny, ze mnie non stop coś leci... norma[emoji106] nie ma co sobie głowy zawracać [emoji5]
Siedzę i czekam bo jedna Pani jest podłączona i słychać na korytarzu bicie serca. Jakoś mnie to uspokaja.
Brzuch dołem nadal boli, ciężko mi było z auta wyjść.
Co do ruchów to wczoraj właśnie jakoś słabiej. W nocy tylko raz czułam jak się przekręca.
Jak leżałam plackiem to parę razy się ruszył.
Sama pisałaś, ze czasami po dniach większego ruchu lubi sobie odpocząć [emoji5] poza tym jest coraz większy, ma mniej miejsca... na pewno jest wszystko ok [emoji106]
Haha!! Robisz dokładnie jak ja!!![emoji23][emoji85] mój tak zawsze ma tydzień do przodu... tyle, że nierówno.. np.raz miał brzuszek dwa tygodnie większy od terminu, ostatnio tylko kilka dni, za to główka była sporo wieksza, pozostałe długości tak o 5-9dni większe [emoji5] ale wiem, ze to orientacyjnie... No i czuję, że już synek zwolnił i dzisiaj na wizycie okaże się, że wagowo jest średniaczkiem [emoji5][emoji847] nawet na to liczę, bo zaczynam myślec o porodzie... i taki przeciętniak mi sie marzy [emoji7] wyskoczy jak po maśle Hahaha [emoji16][emoji23]