w sumie jakby było tak jak u Ciebie to nie wiem czy nie zostalibyśmy w naszym domu bez kredytu na głowie w Pl ale no tak się tu przyzwyczailiśmy do funkcjonowania .i wrocilismy. dzieci są zadowolone . uwielbiają chodzić do szkoły .odnaleźli się i to jest dla Nas teraz najwazniejsze
Też tęsknimy za rodzina ale życie każdego toczy sie jakby osobno ..każdy ma swoje obowiązki pracę i w sumie praca właśnie nas pochłaniała w PL na tyle że w sumie najwięcej czasu z rodziną spędzało się w wakacje więc doszliśmy do wniosku że aż tak źle nie będzie jak będziemy przylatywac..Mąż jest bardzo uczuciowy i za mama tęskni więc czasem to on sama lata aby pierdole załatwić i się z mamą zobaczyć tak przy okazji
Mam nadzieję że podejmiecie jak najlepsza dla was decyzję ..musicie być szczęśliwi i czuć co tak naprawdę daje wam najwięcej radości i szczescia ale.wiem jak trudno jest się zdecydowac
oj też mam dni że czuje się okropnie i powierzchownie ogarniam i skupiam się właśnie na centralnych punktach w domu bo idealnie tak naprawde to nie bedzie nigdy ale to co najważniejsze nie jest zapuszczone więc też nie tak zle
.. kurz zAwsze wyzlezie w ktoryms miejscu ale to jest mały pikus
organizacje też uwielbiam i lubię jak wszystko ma swoje miejsce ..jest wtedy łatwiej dbać
I ciezko tak perfekcyjnie wszystko okiełznac przy dzieciach bo chcąc czy nie chcą bajzel tworzą jak to dzieci haha a potem jeszcze malec przyjdzie ... już w głowie jak siedzi w krzesełku wcina sam a jedzonko dookoła ..mam psa ale francuska wybrede hehehe także może się nie przydać w tej kwesti
ale taki brud to nie brud który ludzie hoduja miesiacami
a córa to myślałam E będzie chłopcem i miała być Igor ... a wyszło Amelia bo jak się urodził Nam syn pierwszy to wtedy to imię mi się bardzo podobało i przysieglam sobie że jak urodzę dziewczynkę (małe przekonanie miałam) to dam jej Amelia i tak zostało
a Samuel...
tak naprawdę nie mam żadnego pomysłu...Igor podoba Nam się bardzo ale mój brat mnie u ubiegł hehe a już babci w głowie mącić nie bede
mój syn ma Szymon ..tu wołają Simon na niego i tak pomyślałam żeby też był na S ... I jedyne jakie mi się spodobało to właśnie Samuel ..biblijne..mógłby być Sam Sami.. i nie mieli by problemu przekręcaniem tego imienia tu
Edytka ja innej wiadomości nie przyjmę jak to że szyjka jest wporzo
a to twardnienie jak jest się w ruchu najgorsze ale co zrobic
mały mi się pod zebra wpycha hehehe wariacisko