reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

mam podobnie. Ta rączką..jak widzę gąbkę to już duzY minus dla mnie bo wiem jak to potem wyglada nieestetycznie ale nawet nie pomyślałam że mozNa dokupić. Ciekawe .
[/QUOTE]

W tym wózki, który kupiłam niby nie jest z pianki, ale widziałam, że i tak się niszczy. Zamówiłam skórzany „pokrowiec”
Jablonsky - galanteria skórzana do wózków dziecięcych - widziałam u koleżanki i wyglądało naprawdę pożądnie ;)[/QUOTE]

dla mnie to wazne także dobrze wiedzieć że mimo wszystko jest takie wyjście sytuacji

reklama
mam podobnie. Ta rączką..jak widzę gąbkę to już duzY minus dla mnie bo wiem jak to potem wyglada nieestetycznie ale nawet nie pomyślałam że mozNa dokupić. Ciekawe .

W tym wózki, który kupiłam niby nie jest z pianki, ale widziałam, że i tak się niszczy. Zamówiłam skórzany „pokrowiec”
Jablonsky - galanteria skórzana do wózków dziecięcych - widziałam u koleżanki i wyglądało naprawdę pożądnie ;)[/QUOTE]

dla mnie to wazne także dobrze wiedzieć że mimo wszystko jest takie wyjście sytuacji[/QUOTE]

Moja koleżanka kupowała też na pałąk spacerówki, bo jej mały wygryzł ekoskórę ;p

Dziewczyny pytam na ogólnym, bo jest więcej wejść i trudniej przegapić, który wg was ładniejszy:

41464-l-1.jpg

Czy ten kolor:

37094-l-1.jpg

Bo nie ukrywam, ale mi się podoba bardziej pierwszy...Ale chyba tylko mi :laugh2: Mąż coś przebąkiwał o tym z błękitnym, siostra też, druga nie chciała chyba robić mi przykrości haha W pracy przyjaciółce też ten drugi :rolleyes: Gdybym miała pewność, że ten pierwszy jest trochę taki błękitnawo-szarawy to bym wzięła już dzisiaj ten pierwszy... Ale nie wiem czy nie będzie po prostu szary na żywo...
@Góraleczka89 dała mi cynk o przecenie, więc może bym skorzystała...no ale się waham...Ach....
Proszę o opinie :)
Zdecydowanie pierwszy jak dla mnie ! [emoji4]

Boże u nas dzisiaj remont w mieszkaniu i jeszcze jutro cały dzień, malowanie po całości.. dopiero się wykąpałam i położyłam.. Mam nadzieje ze jutro koniec bo Oszaleje.. Przeczytałam dopiero wszystkie posty i lecę spać [emoji8]
Jedyna rzecz która mnie dziś cieszy to farba już zakupiona do pokoiku taką jaką chciałam [emoji7] Miętowa [emoji7] (choć na zdjęciu inny kolor niż w realu.. Ale jeszcze czekam na efekt na ścianie jutro).
Już remont będzie z głowy to będzie można się zabrać za urządzanie, i szykowanie, jeszcze łóżeczko muszę kupić i wózek.. Ciuszki skonmpletowane choć dużo kupiłam na 50-56 i muszę kupić większe teraz.. Więc jeszcze dużo przede mną.. Nie wspominając że dla siebie nic a nic nie mam i nie wiem juz za co się brać. Albo poprostu panikuje.. Ze tak mało czasu a tak dużo do kupienia, zrobienia i mało siły [emoji17]
No nic bo się rozpisalam.. Do jutra [emoji4][emoji8][emoji8]
20180829_161035~2.jpg
20180829_143556~2.jpg

Załączniki

• 20180829_161035~2.jpg
    20180829_161035~2.jpg
    80,8 KB · Wyświetleń: 377
  • 20180829_143556~2.jpg
    20180829_143556~2.jpg
    85,4 KB · Wyświetleń: 373
reklama
Do góry