reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Piękny [emoji5]ale to nie Alaska Grey??

Ja nie mogę! Jaki tekst!! Nie wiem czy bym jakiejś skargi gdzieś nie napisała albo chociaż negatywnej oceny na necie [emoji35]

Haha dbasz o męża czy o miłą atmosferę w pracy???[emoji23][emoji86][emoji85]

Ale psycholog z koziej dupy!![emoji849][emoji85] ja mam matkę alkoholiczkę, ale akurat jak jestem w nerwach to w ogóle nie mogę jesc i nic przełknąć [emoji19] także kazdy stres działa na mnie odchudzająco... No ale pan diabetolog to przecież lekarz psychiatra po kursie internetowym prowadzonym przez Zenka z Dupowic[emoji85]
Ja miałam pampersy new born, to jedynki... nawet nie widziałam nigdzie zerowek[emoji848]
Zerówki chyba od nie dawna na rynku, to pieluszki dla wcześniaków :) od 1-2,5 kilo ale koleżanka która urodziła 3 kilo dziecko śmiała się ze pewni by były dobre bo w 1 tonął. Myśle, ze pewnie zużyje te moje i może nawet dokupie, tylko szkoda bo same małe paczki z pampow są.

Aaaaaa dzieki'):)

Podkłady na lozko mam. 5 dużych za 1f znalazłam
Myślałam też w razie W mieć jakies kropelki na gorączkę i oby się nie przydały ..przy dzieciach nie kupowałam .
A na co te kompresy jałowe ..tam na dole??
Oliwkę mam tą samą :)) sama używam heh
Mam wszystko oprócz octaniseptu i herbatki laktacyjnej:):) także nie jest źle ze mna hehehwheh
Do pielęgnacji pępka ,przcierania oczek, buzi [emoji6]

Zerówki chyba od nie dawna na rynku, to pieluszki dla wcześniaków :) od 1-2,5 kilo ale koleżanka która urodziła 3 kilo dziecko śmiała się ze pewni by były dobre bo w 1 tonął. Myśle, ze pewnie zużyje te moje i może nawet dokupie, tylko szkoda bo same małe paczki z pampow są.
Te zerówki to ja pamiętam za córy

@urs jak miałam przed ciąża stwierdzona hipoglikemie to diabetolog (prywatnie) zamiast mówić mi co teraz powinnam robić, skupił się na przyczynach - stwierdził, że na pewno miałam ojca alkoholika i patalogie w domu, dlatego zajadalam to słodyczami i przyzwyczaiłam organizm do dużych dawek posiłków o wysokim indeksie. Skrocilam to teraz, a on to ciągnął i dokładnie takich słów użył. Dzięki Bogu to nieprawda, ale gdyby ktoś faktycznie miał takie przeżycia to nie chce sobie wyobrażać jakby musiał się czuć! Rozdrapalby rany i tak człowieka zostawił. Porażka!
O rany, to juz na prawde chamstwo - nie moge tego inaczej nazwac [emoji85] I to prywatnie! Masakra :(

[/QUOTE]mam podobnie. Ta rączką..jak widzę gąbkę to już duzY minus dla mnie bo wiem jak to potem wyglada nieestetycznie ale nawet nie pomyślałam że mozNa dokupić. Ciekawe .
[/QUOTE]

W tym wózki, który kupiłam niby nie jest z pianki, ale widziałam, że i tak się niszczy. Zamówiłam skórzany „pokrowiec”
Jablonsky - galanteria skórzana do wózków dziecięcych - widziałam u koleżanki i wyglądało naprawdę pożądnie ;)

reklama
Do góry