Podpisuje się rękami i nogami
Moja piżama też nadawała się przed porodem ale u mnie tylko 2 dni. Zupełnie o tym zapomniałam a przecież też miałam i ktg i usg i to była jednak wygoda jak się nie trzeba całkiem obnażać.
Jak to się wszystko zapomina po porodzie
To już całkiem chudzinka
@Koka27 ja bym się wściekła i potraktował mu drzwi kluczem
Też mam "udany" dzień dzisiaj... Poszłam rano do przychodni na pobranie krwi a że mąż musiał zostać z młodą zamiast z rana jechać do pracy to chciałam skorzystać z przywileju pierwszeństwa do punktu pobrań żeby jak najszybciej go zmienić a tu mi się trafila taka baba że głowa mała... Zaczęła na mnie cisnąć że ona była pierwsza że co ja sobie wyobrażam bo ciąża to nie choroba a ona ma nogę chorą i stać nie może... To jej mówię że mi się należy wejście bez kolejki a ona może sobie usiąść bo są miejsca a mi się zejdzie max 2 minutki i tak sobie stoję przy samych drzwiach a ona na mnie z kulą i do rekoczynow
Pierwszy raz widziałam żeby taka chora osoba miała tyle siły w łapach. O mało nie wylądowała plackiem na podłodze
Ludzie tylko głowami kręcili a jak w końcu weszła do gabinetu to podchodzili do mnie i mówili że w życiu takiego babsztyla nie widzieli.
I to stare babsko co powinno świecić przykładem i kultura osobistą