Z zelazem jestem od jakis 3 tygodni, powinnam brac 2 tabletki na dobe, ale czasami wieczorem mi sie zapomni. Numer 2 zazwyczaj ok, choc ciorna jak smola o czym lekarz mi wspomnial jak dzwonil skonsultowac przepisanie leku. Ogolnie nie jest zle, raz tylko mialam ciezsza sprawe, ale to chyba bardziej ze wzgledu na czekolade, ktora tego dnia zjadlam w ilosci cala tabliczka
Ja z apetytem mam bardzo podobnie, juz kiedys sie na ten temat zgadalysmy, ze cos lazi za Toba, ale ciezko okresli co to i w rezultacie zjadam co jest. Ale np zauwazylam ze nabial duzo bardziej do mnie przemawia niz mieso. To drugie mogloby wlasciwie nie istniec. Mysle, ze mamy tak ze wzgleduna jakies niedobory witaminowo mineralne. Organizm czegos potrzebuje, tylko nie do konca wiadomo o co chozi....
Jesli chodzi o szumisie i wszelkie tego typu zagrywki, to ja nie planuje. Choc nie wiem jak bedzie z tym maluchem. Starszy nie przesypial nocy, bo budzil sie jeszcze jak mial 2 lata, ale on po prostu potrzebowal mnie blisko, taki typ. Natomiast zdazylo sie kilka razy, ze cos mu dolegalo, brzuszek, badz za duzo wrazen jednego dnia i wtedy idealnym sposobem na wyciszenie bylo 5 min w lazience ciemnej z odrecona goraca woda w kranie. Aaaaa i do dnia dzisiejszego lubi czasami jak sie poloze obok niego i zanuce, wymrucze jego dwie kolysanki, a ma juz 8 lat. Mysle, ze dziala to na niego podswiadomie, bo od malenkiego tak robilam. Mysle, ze kazda z nas wypracuje w sobie i dzidziach jakies nawyki i to one beda nam zycie ratowaly
@maksimas wlasnie dzis zjadlam na lunch lekko pikantnego kurczaka i po poludniu czulam lekkie pieczenie, wiec potwierdzam Wasza teorie, ze ostre wywoluje zgage
A u nas dzis kolejny dzien produktywny. Lozeczko zostalo zmodyfikowane i jest juz „domkiem” jutro bede malowala na delikatny blekit. A prezentuje sie tak:
Zobacz załącznik 890076
Ja jestem bardzo zadowolona, lubie tak pokombinowac z mezem moim
wydajemi sie ze ten palak na gorze bedzie tez praktyczny na wieszanie karuzeli i innych bajerow
Jutro dokoncze szlifowanie i pomaluje
Co myslicie ??