reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Ewelina 1406 ja tez w grudniowkach bylam ale nie ma z kim i o czym tam pisac tutaj to sie dzieje [emoji16] dziewczyny odpowiadaja na kazdy post i naprawde z glowa pisza ja tez sie ciesze ze jestem tu i ze mnie nie wyzucily jeszcze [emoji38] ja tez grudnioweczka termin na 8 grudnia.... Masz problem niepewnosc zly dzien pisz kochana. Nasze forum to jak jedna wielka rodzina... [emoji4][emoji4]

Dziewczyny jak u Was ze spaniem?
Ogólnie senna jestem i staram się nie narzekać, ale od kilku nocy nie mogę zasnąć.
Może przed snem za dużo myślę i planuję.
A to siku a to wody, to mam zgagę ro renie znowu siku, woda.
Ok położę się o tak za gorąco mi, mąż się pcha co mnie drażni albo chrapie.
Dobra w końcu uda mi się zasnąć o 1:30 fakt, że młody po usg robił imprezę w brzuchu w nocy.
Potem co godzinę siku i piciu.
O 5:50 młody postanowił mnie obudzić i tak kopał i się wypychał aż męża obudził o 8ej.
Ten się przytulił, ręka na brzuch a młody kickboxing urządzał.
I tak od 5:50 nie śpię.
Mam nadzieję, że Wy się wysypiacie
Tez mam problemy ze spaniem ostatnio. Dzis np.zasnelam chyba ok 3 a o 9 juz wstalam....teraz jestem spiaca i wogole jakos nie w sosie :/

Dzień dobry Mamusie :-* mogę dołączyć? U mnie dziś 23+2. Termin na grudzień. Zapukałam do Was, bo na grudniówkach cisza...

Witamy [emoji5] u nas tez sporo dziewczyn z terminem na koniec czy druga połowa listopada to blisko[emoji106] poza tym ciąża to ciąża, będziesz z wyprzedzeniem wiedzieć co cię czeka w przyszłych tygodniach [emoji86]

Siadaj i gadaj co tam u Ciebie?
Na kiedy masz termin? Jak się czujesz?
Napisz coś tam :)
Ja to gaduła jestem

Haha jaka gaduła [emoji5][emoji51] chciałaś napisać miła rozmówczyni [emoji106][emoji41]

Ewelina 1406 ja tez w grudniowkach bylam ale nie ma z kim i o czym tam pisac tutaj to sie dzieje [emoji16] dziewczyny odpowiadaja na kazdy post i naprawde z glowa pisza ja tez sie ciesze ze jestem tu i ze mnie nie wyzucily jeszcze [emoji38] ja tez grudnioweczka termin na 8 grudnia.... Masz problem niepewnosc zly dzien pisz kochana. Nasze forum to jak jedna wielka rodzina... [emoji4][emoji4]

Rodzina kobiet w ciąży [emoji41][emoji3] Rzeczpospolita Babska - nawet taki film był [emoji85]

Tak piszecie o tych problemach ze spaniem, że widzę, że te co nie maja problemu to raczej rzadkość.. Ja jak się kładę spać to już jestem tak zmęczona, że jak przykładam głowę do poduszki to wystarczy policzyć do stu i spię[emoji3][emoji23] ale nie wiem czy bym doszła nawet do pięćdziesięciu [emoji23][emoji23]

U mnie wszystko dobrze :-) to moja pierwsza ciąża i znoszę ją bardzo dobrze :-) W pierwszych 3miesiącach byłam tylko senna, ani razu nie wymiotowałam :-) termin na 14grudnia :-)
Ja z pierwszym dzieckiem miałam termin na 11 grudnia a syn się urodził 3 grudnia.
Wiesz już czy to chłopczyk czy dziewczynka?

Witamy [emoji5] u nas tez sporo dziewczyn z terminem na koniec czy druga połowa listopada to blisko[emoji106] poza tym ciąża to ciąża, będziesz z wyprzedzeniem wiedzieć co cię czeka w przyszłych tygodniach [emoji86]

Haha jaka gaduła [emoji5][emoji51] chciałaś napisać miła rozmówczyni [emoji106][emoji41]

Rodzina kobiet w ciąży [emoji41][emoji3] Rzeczpospolita Babska - nawet taki film był [emoji85]

Tak piszecie o tych problemach ze spaniem, że widzę, że te co nie maja problemu to raczej rzadkość.. Ja jak się kładę spać to już jestem tak zmęczona, że jak przykładam głowę do poduszki to wystarczy policzyć do stu i spię[emoji3][emoji23] ale nie wiem czy bym doszła nawet do pięćdziesięciu [emoji23][emoji23]
Ja jak jestem zmeczona to sie klade i spie ale w nocy sie budze i szukam miejsca do spania... nie zawsze mi wygodnie na lewym boku

Tego mi było trzeba :-) dziękuję :-* kto U Ciebie w brzuszku mieszka ? :-)

Ja z pierwszym dzieckiem miałam termin na 11 grudnia a syn się urodził 3 grudnia.
Wiesz już czy to chłopczyk czy dziewczynka?
@majacyr na połówkowych potwierdzona dziewczynka :-) zafiksowaliśmy się z narzeczonym na synka, ale już się oswoiliśmy, bo najważniejsze, żeby dzidziuś był zdrowy :-)

reklama
Mamusie, używacie poduszki ciążowej? Zastanawiam się nad zakupem, choć brzuch jeszcze nie jest duży to ostatnio ciężko znaleźć mi wygodną pozycję do spania.

Do góry