Weronikakrz
Fanka BB :)
A ty gdzie mieszkasz dita
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz to ja sie sama pogubiłam powiedział mi tylko że owulacja musiała być pózniej bo na zdjęciu bardzo maluśki ten dzidziuś i jest właśnie między 5 a 6 ale mam nadzieje że jak pójdę za trzy tygodnie na kolejną wizytę to już będzie coś więcej widać i słychać serduszkoA kiedy miałaś owulację?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mi sie wydaje, ze nie ma takiego obowiazku mozesz odmowic, jak sie nie myle to moja siostra odmawiala, jak chcesz moge podpytacA my dalej kichamy. Dziewczyny a przypomnijcie mi czy jest obowiązek by przychodziła do mnie położna po porodzie, bo zapomniałam jak to było?
Dobra znalazłam na necie. Jest. Teraz nie wiem jak to zrobić. Tutaj przeprowadziłam się pół roku temu do lekarza ogólnego nie jestem tu zapisana. Tylko chodziłam do ginekologa tu, pójdę do niej tylko raz, bo jest kiepska, ale nie będę czekać bez żadnej wiedzy do 3 kwietnia, a poza tym muszę być opiekę przed 10tc do becikowego, a 3 kwietnia to będzie rozpoczęty 10 tc.
Super!Beta 315
W niektorych laboratoriach sa fajne pakiety, duzo badan i niska cena. Ja ogolnie zawsze sprawdzam w necie, na stronie alabu (tylko takie labo jest u mnie) ile mniej wiecej zaplaceKoleżanki a czy któraś orientuje się ile kosztują takie badania z moczu i krwi te które są zawsze wymagane od ginekologa jak chce się je zrobić z własnej kieszeni a nie z NFZ? Ile w sumie by mnie to kosztowało?
A LassHa nie miałaś mieć dzisiaj wizyty przez wtorkiem? O której?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom