azamamew
Fanka BB :)
Mnie dziś swędzi i szczypie skóra ..coś czuję że roStepy się nieldugo pojawia ...w pasie mam 101cm z rana bo wieczorem to i 103 oO !!!! Z córa miałam tyle w 30tyg także podskoczyłam w krótkim czasie oO
W środę zrobię fotki i porownam he
[QUOT"Mama Zuzi i Antosia, post: 16975087, member: 181174"]Też bym nie wysłała dziecka na półkolonie w Twojej sytuacji.
Za duże ryzyko,zbyt osłabiony organizm, a do tego upał, który nie sprzyja.
Mój Antoś walczy z chorobą, mam nadzieję, że obejdzie się bez leków.
Zdrówka dla Antosia!
Ależ jak widziałam na fotce to przytyłas w normie także powinno być dobrze i nie przejmuj się tak ciałem .. ja wiem ze super mieć gładką skórę jak z Okładki czy też jędrna jak pupa niemowlaka.ale wiek rzadzi się swoim prawem. Zawsze można wspomóc urodę regularnym uprawianiem sportu, zdrowym odżywianiem ale o tym będziemy myśleć po porodzie . Jedz zdrowo a damy radę
Co do córki to ty jesteś w stanie z nią chociażby na zakupy jechać??? Co to znaczy że zachowuje się jak tornado? Ma uczulenie na samochód? Czy po prostu nauczyła się wymuszac histeria ?[/QUOTE]
Zakupy ostatnio też odpadają, ale to w sklepie nie da się włożyć jej do wózka sklepowego ani nic, lata po sklepie i i gonimy za nią. A jeśli chodzi o auto no to krzyczy, wyciąga ręce z pasów, czasem zwisa z samego pasa, który ją spina w pasie. Nie jestem w stanie niczym ją zabawić, ani zabawką ani bajką na tablecie niczym.