reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

@maksimas moze to nie jest rozwiazanie, ale ostatnio rozwazalam sciagniecie tej aplikacji. Platna ona jest, ale czasami warto za spokoj zaplacic.

7380C396-4E35-47A0-BF8F-981A12CE2B25.jpeg

Załączniki

• 7380C396-4E35-47A0-BF8F-981A12CE2B25.jpeg
    7380C396-4E35-47A0-BF8F-981A12CE2B25.jpeg
    79,5 KB · Wyświetleń: 346
reklama
tzn mialam tylko tak ze np, wczoraj czulam malego w nocy jak ruchliwy jest a od rana do wieczora jedynie pojedyncze pelzanie bez jakies energii no ale cos tam bylo..dzis mlody nadrobil wczorajszy dzien
ja mam ten detektor to sobie wczoraj posluchalam serducha mlodego
po lodzie czy cieplych napojach nic kompletnie???
ja bym podjechala na IP

kto pisal o siarze??

mialam w pierwszej ciazy , w drugiej i pojawila sie wczesniej teraz .. ... od dluzszego czasu zaschnieta na su...ach a pare dni temu wyciekla normalnie w trakcie kapieli i teraz widze ten plyn
kazda kobieta ma inaczej , nie jest to wyznacznik ilosci pokarmu czy tez w ogole karmienia po porodzie , wiele kobiet siary nie zaobserwowalo a karmilo
Ja nie zaobserwowałam u siebie w ogóle siary, już się wystraszyłam ze nie będę miała pokarmu ale skoro to nie ma znaczenie to super.

Onaonaona jak się czujesz? Lepiej teraz jak nie pracujesz? Przeszły Ci te bóle?

Ja tez planuję tylko kocyk do fotelika. Zobacz załącznik 884531
Coś w ten deseń, tak żeby w aucie od razu go odkryć. Mam już tez taki bardzo ciepły pajacyk wie to wystarczy. A jak będą jakieś naprawdę wielkie mrozy to jeszcze jakimś zwykłym kocykiem będę go przykrywać w drodze między autem a domem. Biorąc pod uwagę ostatnie zimy raczej nie grozi nam zima stulecia. A do wózka:
Zobacz załącznik 884535
Coś takiego [emoji4] wiadomo na ro jeszcze przychodzi pokrowiec od wózka, to tez już powinno być ciepło.
Widzę ze z Milutkiej [emoji4] polecam serdecznie! Dla synka miałam poduszkę z kołderka, motyla i śpiworek na tą zimę - wzięłam szary minky I jakieś misie na białym wiec dla małej do gondoli będzie też pasować. Kilka osób obdarowalam tez produktami od nich i wszyscy zachwycają. I właśnie chce teraz wziąć ten kocyk do fotelika[emoji4]
Na ich głównej stronie jest wielki wybór.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja to w ogóle każdego dnia, takie porządne ruchy to czuję dopiero jak się położę po całym dniu, wtedy Amelka zaczyna szaleć ;) w ciągu dnia jestem cały czas w ruchu i może nie zwracam uwagi na każdy jej ruch. Ostatnio jak pytałam na wizycie lekarz mówił, że przy takich upałach te ruchy mogą być słabsze.

Ja nie zaobserwowałam u siebie w ogóle siary, już się wystraszyłam ze nie będę miała pokarmu ale skoro to nie ma znaczenie to super.

Onaonaona jak się czujesz? Lepiej teraz jak nie pracujesz? Przeszły Ci te bóle?
Nie przejmuj się.
Ja poza zaschnietą raz na jakiś nic niezauważyłam. W poprzednich ciążach też nie , a karmiłam 1 dziecko 15mcy, drugie 18mcy, a trzecie 22 mce.
Najważniejsze jest nastawienie, spokój i poukładanie sobie w głowie.

Dziewczyny ja to w ogóle każdego dnia, takie porządne ruchy to czuję dopiero jak się położę po całym dniu, wtedy Amelka zaczyna szaleć ;) w ciągu dnia jestem cały czas w ruchu i może nie zwracam uwagi na każdy jej ruch. Ostatnio jak pytałam na wizycie lekarz mówił, że przy takich upałach te ruchy mogą być słabsze.
Tak myslalam, ze to wina tych upalow. Ale mialam malego stresa. Mama dala mi ciacho, ciocia dala mi pol szklanki karmi i teraz mlala szaleje. Wiec wszystko ok:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

reklama
Do góry