reklama
Ja nie zaobserwowałam u siebie w ogóle siary, już się wystraszyłam ze nie będę miała pokarmu ale skoro to nie ma znaczenie to super.tzn mialam tylko tak ze np, wczoraj czulam malego w nocy jak ruchliwy jest a od rana do wieczora jedynie pojedyncze pelzanie bez jakies energii no ale cos tam bylo..dzis mlody nadrobil wczorajszy dzien
ja mam ten detektor to sobie wczoraj posluchalam serducha mlodego
po lodzie czy cieplych napojach nic kompletnie???
ja bym podjechala na IP
kto pisal o siarze??
mialam w pierwszej ciazy , w drugiej i pojawila sie wczesniej teraz .. ... od dluzszego czasu zaschnieta na su...ach a pare dni temu wyciekla normalnie w trakcie kapieli i teraz widze ten plyn
kazda kobieta ma inaczej , nie jest to wyznacznik ilosci pokarmu czy tez w ogole karmienia po porodzie , wiele kobiet siary nie zaobserwowalo a karmilo
Onaonaona jak się czujesz? Lepiej teraz jak nie pracujesz? Przeszły Ci te bóle?
Widzę ze z Milutkiej [emoji4] polecam serdecznie! Dla synka miałam poduszkę z kołderka, motyla i śpiworek na tą zimę - wzięłam szary minky I jakieś misie na białym wiec dla małej do gondoli będzie też pasować. Kilka osób obdarowalam tez produktami od nich i wszyscy zachwycają. I właśnie chce teraz wziąć ten kocyk do fotelika[emoji4]Ja tez planuję tylko kocyk do fotelika. Zobacz załącznik 884531
Coś w ten deseń, tak żeby w aucie od razu go odkryć. Mam już tez taki bardzo ciepły pajacyk wie to wystarczy. A jak będą jakieś naprawdę wielkie mrozy to jeszcze jakimś zwykłym kocykiem będę go przykrywać w drodze między autem a domem. Biorąc pod uwagę ostatnie zimy raczej nie grozi nam zima stulecia. A do wózka:
Zobacz załącznik 884535
Coś takiego [emoji4] wiadomo na ro jeszcze przychodzi pokrowiec od wózka, to tez już powinno być ciepło.
Na ich głównej stronie jest wielki wybór.
Ostatnia edycja:
MangoWawa
Fanka BB :)
No wlasnie chodzilam bardzo duzo dzisiaj, caly dzien za domem. Wlasnie mama przywiozla mi ciasto czekoladowe. Nie jem slodkiego a zwlaszcza wieczorem ale ide pod prysznic potem do lozeczka z kawalkiem cischa to moze sie obudzi. Mam nadzieje,ze niepotrzebnie sie stresuje
I jak, pomogło?
the_flower
Dziewczyny ja to w ogóle każdego dnia, takie porządne ruchy to czuję dopiero jak się położę po całym dniu, wtedy Amelka zaczyna szaleć w ciągu dnia jestem cały czas w ruchu i może nie zwracam uwagi na każdy jej ruch. Ostatnio jak pytałam na wizycie lekarz mówił, że przy takich upałach te ruchy mogą być słabsze.
maksimas
No i ciasto czekoladowe mojej mamy zadzialalo. Polozylam sie na boku, wypilam pol szklanki karmi i dostalam niezle kopniaki. A juz sie tak martwilam.... Ale nie polecam takiej mieszanki nikomu, zmulily mnie te smaki,hehehehI jak, pomogło?
majacyr
Nie przejmuj się.Ja nie zaobserwowałam u siebie w ogóle siary, już się wystraszyłam ze nie będę miała pokarmu ale skoro to nie ma znaczenie to super.
Onaonaona jak się czujesz? Lepiej teraz jak nie pracujesz? Przeszły Ci te bóle?
Ja poza zaschnietą raz na jakiś nic niezauważyłam. W poprzednich ciążach też nie , a karmiłam 1 dziecko 15mcy, drugie 18mcy, a trzecie 22 mce.
Najważniejsze jest nastawienie, spokój i poukładanie sobie w głowie.
Super! Widocznie Maluszkowi się dobrze dziś spało [emoji4]No i ciasto czekoladowe mojej mamy zadzialalo. Polozylam sie na boku, wypilam pol szklanki karmi i dostalam niezle kopniaki. A juz sie tak martwilam.... Ale nie polecam takiej mieszanki nikomu, zmulily mnie te smaki,heheheh
maksimas
Tak myslalam, ze to wina tych upalow. Ale mialam malego stresa. Mama dala mi ciacho, ciocia dala mi pol szklanki karmi i teraz mlala szaleje. Wiec wszystko okDziewczyny ja to w ogóle każdego dnia, takie porządne ruchy to czuję dopiero jak się położę po całym dniu, wtedy Amelka zaczyna szaleć w ciągu dnia jestem cały czas w ruchu i może nie zwracam uwagi na każdy jej ruch. Ostatnio jak pytałam na wizycie lekarz mówił, że przy takich upałach te ruchy mogą być słabsze.
reklama
the_flower
To superTak myslalam, ze to wina tych upalow. Ale mialam malego stresa. Mama dala mi ciacho, ciocia dala mi pol szklanki karmi i teraz mlala szaleje. Wiec wszystko ok