Jaka reakcja na dwie kreski na teście?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej ja niestety jestem chora byłam dziś u lekarza i jestem na zwolnieniu mam jakieś zapalenie gardła migdałki powiekszone i jeszcze węzły na szyi i nad obojczykiem . Więc tydzień w domu mnie czeka
Jaka reakcja na dwie kreski na teście?
Przepraszam że zadaje takie banalne pytania ale najzwyczajniej w świecie nie wiem Mówisz że będę słyszeć serduszko ale jak? Bo chciałabym żeby mój mąż chodził że mną na wizyty i też usłyszał bicie serduszka. Bo mam wrażenie że do niego to nie dotarło jeszcze i w sumie to się na niego złoszczę no ale jak to się odbywa, bo jeśli będę miała to usg dopochwowe to nie chciałabym aby mąż był a czy bicie serca słyszę przez jakiś inny aparat?
Reakcja na dwie kreski była taka że byłam przekonana że nic nie będzie bo owu mi się przesunela i brzuch bolał mnie jak na okres, ale wiadomo-nadzieja zawsze jest. Zrobiłam rano podczas zbierania się do pracy. Patrzę a tu zaznacza się jedna kreska... Od razu załamana i łezka mi poleciała a za dwie minuty patrzę a tam druga, taki bladzioch. Wtedy to już się całkiem popłakałam i pobiegła do męża który spał, prawie włożyłam mu ten test między oczy ale oczywiście myślę sobie jak ja ledwo wiszę ta kreskę to on na pewno jej nie zobaczy. Ale zobaczył i wtedy wielka radość. Cały dzień w pracy banan na twarzy