Hej dziewczeta! Pozwole sobie dolaczyc do watku. Chcialabym byc na biezaco z waszymi nickami, terminami i historiami, niestety az 1300 stron czytac nie bede, no way!
Jutro stuknie mi 24 tc, termin 11go listopada, bedzie chlopiec- imienia poki co brak
Wczesniej stracilam 2 ciaze, 8/9tc w 2016 i 2017 roku, dlatego nadal troche niesmialo podchodze do tematu, chociaz teraz juz mam nadzieje wielka bo tez i ciaza jest juz „powazna”
Badan zadnych niestety nie mialam, w UK o to ciezko, dopiero przy trzecim poronieniu na takie kieruja wiec mam sekretne porozumienie z ginekologiem z Polski (online) ktory zapobiegawczo przepisal mi duphaston- juz od kilku tygodni odstawiony, a teraz nadal jade na luteinie 2x dziennie + zastrzyki z heparyny 1x dziennie + kwas foliowy 5mg i „normalne ciazowe” witaminy.
Poczytam sobie troszke wstecz, ale moze ktoras z was sie nudzi i ma ochote napisac mi termin porodu, imie malucha? Jak u was przebiega ciaza? U mnie 15,5 tygodnia rzyganko CODZIENNIE wieczorem -4kg przez ten czas. Od 16tc do teraz mam 3,5/4kg na +
Jak jest u was?