reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

Dziewczyny, jesli pojawiaja sie zylaki to polecam specjalne rajstopy uciskowe, zeby sie nie poglebialy. Ja mam takie zalecenie od poczatku ciazy!

Trzymajcie prosze jutro rano za mnie kciuki - w koncu doczekalismy sie naszego badania polowkowego!!!
Ja nawet takie mam i to że specjalnym panelem na brzuszek dla ciężarnych. Ale na upały nie da się w tym chodzić.

reklama
Czesc dziewczyny, witam nowe mamy. Ja wczoraj po tej glukozie dostalam jakies nadprzyrodzone sily i wypucowalam dom [emoji23]
Dzisiaj wybieramy sie na plaze, juz caly tydzien mi sie jej chce, ale jakos sama z mlodym czuje sie nie pewnie po tym jak go ostatnio zgubilam [emoji85][emoji22]
Milego dnia, ja smigam golic kopytka :D

Hej dziewczeta! Pozwole sobie dolaczyc do watku. Chcialabym byc na biezaco z waszymi nickami, terminami i historiami, niestety az 1300 stron czytac nie bede, no way!
Jutro stuknie mi 24 tc, termin 11go listopada, bedzie chlopiec- imienia poki co brak
Wczesniej stracilam 2 ciaze, 8/9tc w 2016 i 2017 roku, dlatego nadal troche niesmialo podchodze do tematu, chociaz teraz juz mam nadzieje wielka bo tez i ciaza jest juz „powazna”
Badan zadnych niestety nie mialam, w UK o to ciezko, dopiero przy trzecim poronieniu na takie kieruja wiec mam sekretne porozumienie z ginekologiem z Polski (online) ktory zapobiegawczo przepisal mi duphaston- juz od kilku tygodni odstawiony, a teraz nadal jade na luteinie 2x dziennie + zastrzyki z heparyny 1x dziennie + kwas foliowy 5mg i „normalne ciazowe” witaminy.
Poczytam sobie troszke wstecz, ale moze ktoras z was sie nudzi i ma ochote napisac mi termin porodu, imie malucha? Jak u was przebiega ciaza? U mnie 15,5 tygodnia rzyganko CODZIENNIE wieczorem -4kg przez ten czas. Od 16tc do teraz mam 3,5/4kg na +
Jak jest u was?
Witam nową mamusie[emoji4]
Teraz już z górki, możesz się cieszyć ciążą-wszystko będzie dobrze :-)
Ja mam termin na 13listopada, nie wiem kto mieszka w brzuszku.
Pozdrawiam serdecznie

Magda.Scotland witaj:):)

Mnie mdłości i odruchy wymiotne męczyły do hmm 12 tyg jakoś . Teraz już o tym zapomnialam:):) mały bo też chłopiec kopie jak szalony. Już z taką siłą że potrafi zaboleć oO
miałam dzisiaj sen jak zaczął kopać i na 10 cm wypchnął skórę aż nóżkę było widać LOL co za sny

Witajcie gratulacje za Wasze wizyty ;)
Witam nowe koleżanki ;)
Dziewczyny piszecie o rozstępach itp. u mnie w pierwszej i jak na razie w tej brak.Pojawiły się ostatnio na nogach pajączki muszę zgłosić doktorowi bo ponoć coś się na to bierze.Nie znam się tyle co poczytałam w necie.Jeśli ktoś ma pajączki czy smarujecie to czy łykacie jakieś tabletki ?Oby nie szalały sobie za dużo po ciele bo nie są ładne :no:
Sporo osób mieszka poza krajem i spełnia swoje marzenia ja jestem osobą co nie wyobrażam sobie wyjechać na stałe gdzieś w jakieś piękne miejsce i zamieszkać.Praca,dom,rodzina sytuacja materialna ugruntowana może dlatego człowiek nie myślał o wyjeździe.Najważniejsze jest to że jak jesteście szczęśliwi to tylko to się liczy i nie ważne gdzie ;)
Miłej niedzieli Wam życzę :)
Za młodu kiedy się wszystko układało wlasnie i miało się cel to łatwiej..ale znam wielu po 40 i później którzy tu zjechali i zaczynali od nowa
Od człowieka zależy. Moja siostra to chodzby nie miała co jeść..nie wyjechalaby;)

Witajcie nowe mamy !!
My juz na walizkach dzis w nocy jedziemy jeszcze ostatnie pakowanie auta i w droge wiwa espania [emoji3]

Miłej podróży i wypoczynku kochana . Ja od PN. Do pracy a ty na wypoczynek:)
Ja sobie gniazdko w domu szykuje haha tu ogarniam . Tam zmieniam . Dokupuje. Oddaje. Do jednego pokoju muszę jednak szafę rozsuwana i komodę dokupic by mieć więcej miejsca jak to '''baba" he

reklama
Do góry