mnie tez czasem kluja, ale najczesciej wieczorem.
nie wiem czy tez objawy Wam sie nasilaja w ciagu dnia? ja rano wstaje jak skowronek, nawet wczesniej niz zwykle i nic mi sie nie dzieje. im blizej wieczora, tym czesciej pobolewa brzuch i plecy w okolicach nerek.
no poza odbijaniem sie, bo to tuz po sniadaniu mnie przesladuje
wrocilam wlasnie z pobierania krwi, wyniki wieczorem. strasznie sie boje czy przyrost bedzie wystarczajacy, tym bardziej, ze testy od 3 dni jakos za bardzo nie ciemnieja trzymajcie prosze za nas kciuki..
Trzymam kciuki! Będzie dobrze!
Ja niestety jestem na etapie, że mnie muli od rana. A do wieczora tylko gorzej haha Ale dzisiaj trochę lepiej, dam radę
A macie także bóle żołądka? Pomijając nudności, wstręt do wszelkich pokarmów i zapachów to właśnie żołądek najbardziej daje mi popalić
Miałam taki ból żołądka przez parę dni kilka dni temu, chyba w zeszłym tygodniu. Mineło
W ogóle, ja owulację miałam 11lutego, w 11dc i powiem wam, że im dalej od terminu @ i owulacji to większości objawów zanikła, czyli kłucie jajników - praktycznie cisza, bóle żołądka - nie boli, ciągniecie w lewym jajniku co była owulacja - przestało, zostały tylko coraz silniejsze mdłości i lekko obolałe piersi, ale też nie tak bardzo