majacyr
Fanka BB :)
Ja też nie mam mega brzucha. Raczej otyłość.Dziewczyny w 4 dni zorganizowałam wyprawkę na 5 mc po urodzeniu hahaha mam taki zapas że już nic nie kupuje bo teraz mam tyle że sama nie wiem jaki ogrom
Teraz robię wyprawkę typu higiena wanienki kocyki pościele itp uchhh mam nadzieję że się wyrobie przed wyprowadzka
Ale ten róż mnie tak odpycha że strach!!
Wszystko mam co najwyżej pudrowe, chyba dlatego bałam się różu żeby w niego nie popasc;/
Mi kot biegunkowal od wczoraj ale jak dziś doszły wymioty to się podałam i pojechałam do weta - I ma zapalenie górnych dróg oddechowych . Antybiotyk i 3 zastrzyki w sumie ,coś okropnego bidny tak się męczył
Powiem wam że jestem tak wrażliwa i drazliwa że o wszystko mogę płakać szok
Brzuch był i znikł i dalej nie mam piłki A faldke na dole i jutro skończony 21 tydzień
Och panikara że mnie bo ani tej całej linii nie mam dalej ani brzucha normalnego ja nie wiem ,może wyjdzie i potem będę marudzić.
Jutro wystawie ubranka chlopczykowe, dziś porobilam zdj itp
Gratuluję skompletowania wyprawki.
To ja w porównaniu do Ciebie jestem w lesie.
Czekam na te chłopackie ciuszki, może coś odkupię.
Ja moje córki ubierałam w żółty, zielony, niebieski itd.
Za to jak była starsza i weszły koniki pony, hello kity, jednorożce, mia i ja to kurde nie nadążałam.
Dopiero z tym ciuchy, już z tym.
I wszystko bo inne dzieci też mają to ona nie chce być gorsza i buty np z hello kitty i bluzka z hello kitty i spodnie i kurtka i spódniczka itd.
Teraz młodsza jest nastolatką i ubrać ją to już wolę dać jej kartę hihi.