Mirakulum
Fanka BB :)
Haha ja nawet przy skurczach nie chciałam jechać [emoji23][emoji23][emoji23]mąż musiał mi delikatnie perswadować, że może jednak to sprawdzimy [emoji28][emoji41] ale nie spodziewałam się, liczyłam na przenoszoną ciążę, nie 3tygodnie przed [emoji15][emoji86][emoji85]
Hehe wariatka
Mnie ściskało i skurcze się nasilały i stawały bolesne..czułam że to to mimo że wcześniej tych braxtona to miałam długo ii hoho powtarzajace to tamto to jednak różnica ...
Przypominają mi się teraz różne dolegliwości ciążowe dzięki czemu jestem spokojniejsza także rozumiem tym bardziej Was które są pierwszy raz w ciazy
A z ta znieczulica to ja współczuję..sama jestem osobą że lecę jak głupia i pomagam .. nawet teraz w ciąży .. rodzice spuscili niespelna 2 latka jak nie mniej z oczu i ja im go przyprowadziłam LOL jestem jak radar przez ciążę hahahahha
Aaa z pierwszeństwa kolejki już korzystałam wielokrotnie..ostatnio młode dziewczyny mnie przepuszczaly gdzie miały parę produktów raptem a ja tłumacze im że jestem z mężem ..dziećmi ale one swoje to już nie wypada odmawiać przeciez